CitronMelisse
topimg1.jpg
topimg2.jpg

Cookie- og Privatlivspolitik

Se og ret dine cookie indstillinger


Cookiepolitik

En cookie er en lille tekst-fil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg. En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus.

Du har mulighed for at besøge vores hjemmeside anonymt. Hvis du vælger at acceptere cookies  gives der samtykke til, at vi har mulighed for at gemme data, typisk følgende  IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser) som bruges til statistik

Vi bruger dine oplysninger til:

  • Forbedre oplevelsen af vores hjemmeside
    • Vi prøver konstant at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Derfor bruger vi forskellige cookies til at spore din færden på hjemmesiden og på den måde kunne optimere.

Retsgrundlag

Behandling af din data er baseret i loven om GDPR.

Du kan når som helst trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på post@clean-up.dk

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Data om din brug af websitet og geografisk placering videregives ikke til tredjeparter.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. 

 

 

Persondatapolitik / Privacy policy

Din persondata er vigtig for os, og har høj prioritet hvad angår sikkerhed.

Indsamling af persondata

Clean-Up Service indsamler og behandler kun persondataoplysninger, som er nødvendige for at kunne opretholde de forpligtigelser vi har overfor dig/jer som nuværende eller kommende kunde, dvs. levering af tjenesteydelser, support og produkter til højeste serviceniveau.

Det bruger vi data til:

Data vil generelt blive anvendt til at vedligeholde kunderelationen i form af fakturering og support. Her ud over, at opretholde en generel kontakt til dig/jer i forbindelse med f.eks. tilbudsgivning og rådgivning eller den service vi yder til dig/jer. 

Hvilke personoplysninger indsamles:

Oplysningerne indsamles hovedsagelig direkte fra dig/jer ved personlig kontakt.
Enkelte opslag kan forekomme i f.eks. CVR-registeret eller et af de eksisterende offentlige personregistre (krak, m.m.).

Følgende personoplysninger indsamles altid, når du/I oprettes som kunde hos Clean-Up Service eller henvender dig/jer i forbindelse med tilbud og/eller rådgivning:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mailadresse
  • Telefonnummer

Følgende oplysninger indsamles yderligere, hvis du/I oprettes som offentlig institution eller erhvervskunde:

  • Firmanavn
  • Kontaktperson
  • CVR-nr.
  • EAN-nr.

Retsgrundlag

Behandling af data er baseret iht. oven vedr. GDPR.

Behandling og opbevaring

Alle personoplysninger bliver behandlet fortroligt, og videregives kun til andre hvis loven tillader eller kræver det og videregives ikke til tredjemand.

Vi anvender eksterne leverandører som gør det muligt for os, at kunne levere produkter og tjenesteydelser bedst muligt til dig/jer; eksempelvis bogføringsprogrammet Microsoft Dynamics og Sproom til elektronisk fakturering. Disse leverandører fungerer som databehandlere for Clean-Up Service og behandler i visse tilfælde dine/jers personoplysninger. Vi har indgået databehandleraftaler med leverandørerne, og de handler kun ud fra vores instrukser.

Al data opbevares sikkert og fortroligt. Vi sørger for løbende at slette dine/jeres personoplysninger når de ikke længere er relevante for de formål, vi har indsamlet dem til, medmindre loven kræver andet, som f.eks. bogføringsloven.

Indsigtsret, udlevering og sletning af persondata

Du/I kan til en hver tid til tilbagekalde dette samtykke som du/I frivilligt har givet til Clean-Up Service ved at kontakte os på mail: post@clean-up.dk eller på tlf. 62216812.

Endvidere har du/I altid følgende rettigheder:

  • Gøre indsigelse mod behandlingen af personoplysninger
  • Få indsigt i personoplysningerne
  • Få rettet ukorrekte personoplysninger
  • Få slettet personoplysninger
  • Få udleveret personoplysningerne (dataportabilitet)

Ønsker du/I at gøre brug af en eller flere af ovenstående rettigheder, kan du/I kontakte os på følgende mail: post@clean-up.dk eller på tlf. 62216812.

Hvis du/I vil klage over vores behandling af dine/jeres personoplysninger, har du/I også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet 

Datatilsynet

Borgergade 28, 5.
1300 København K
Tlf. 33 19 32 00
dt@datatilsynet.dk


1. Dine cookie settings
Funktionelle cookies, marketing og tracking
Cookies der giver os mulighed for at analysere webstedets anvendelse, så vi kan måle og forbedre ydelsen, og cookies der bruges af reklameselskaber eller annoncerende selskaber til at slå annoncer op, som er relevante for dine interesser.
 Alle

Nødvendige cookies
Cookies der er nødvendige for sidens funktionalitet.
 Nødvendige


2. Dette website anvender cookies

En cookie er en lille tekst-fil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren.
En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus.

3. Formål med cookies på vores website:
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have vist på hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig.

4. Sådan sletter eller blokerer du for cookies i din browser
minecookies.org/cookiehandtering


5. Liste over brugte cookies:
NavnFormålUdbyderUdløber

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik.
Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Få flere oplysninger

OK Læs mere