CitronMelisse
clean-top.jpg

Kontorrengøring Fyn (midt- og sydfyn)

- Skab det gode arbejdsmiljø

Står din virksomhed og mangler kontorrengøring på Fyn? Hos Clean-up tilbyder vi professionel rengøring til virksomheder, hvor vi altid stræber efter at levere den bedste kvalitet. Det gør vi ved at være omhyggelige og nidkære omkring vores arbejde, så du som kunde føler du får fuld valuta for pengene.

Slip for at have fyldte papirkurve, kom af med lugtgener fra madrester og mød op til et pænt og rent kontor. Vi har over 40 års erfaring med at gøre rent, hvor du med vores ekspertise kan være sikker på at overflader er rene. Herunder at der er støvsuget, toilet og håndvask er rengjort, gulvene vasket, bordene er tørret af og toiletpapir, samt sæbe er fyldt op. Så kan du fokusere på din kerneforretning, imens vi sørger for, at lokaler er rengjorte og klar til brug, når I møder ind på arbejdet.

Et rent kontor kan øge produktiviteten

Kontorrengøring er måske ikke det første man tænker på, når man skal have vækstet sin virksomhed. Men faktisk er et godt arbejdsmiljø og et godt indeklima noget der fremmer arbejdsglæden. Så på den måde kan dét at have lækre, rene lokaler afspejle sig i mere produktivitet blandt medarbejderne, så det i sidste ende kan være en god investering.

Med Clean Up som din stabile samarbejdspartner, er der altid sørget for rene kontoromgivelser og arbejdsstationer.

Kontorrengøring under Covid-19

I en tid med Corona-pandemien, er det særligt vigtigt at at du har fokus på din kontorrengøring. Det kan koste dyrt for virksomheder, at medarbejdere må gå hjem på skift, hvis de bliver smittet med Coronavius. Særligt pga. den lange karantæneperiode der følger med. Derfor vil vi, særligt i disse tider, anbefale at få fagfolk til at sørge for rengøringen, så du undgår at Covid 19 ender med at gå ud over produktiviteten på jeres arbejdsplads.

Derfor har vi hos Clean UP service sørget for, at der under Corona er ekstra rengøring af kontorpladser og fællesområder, så dine medarbejdere i et åbent kontorlandskab trygt kan anvende samme mus, tastatur m.m. Vi har lavet en særlig COVID-19 procedure alle vores medarbejdere skal følge. Den indebærer rengøring af ALT inventar med fælles kontaktoverflade, så de er sirligt rengjort for mindst mulig risiko for smittespredning.

Det værende:

  • IT-udstyr såsom mus og tastatur
  • ALLE håndtag (dørhåndtag, håndtage til køkkenskabe, køleskabshåndtaget m.m.)
  • Tænd/sluk funktion på stikkontakter
  • Kaffemaskinen (og eventuelle knapper til denne)
  • Eventuelle fjernbetjeninger
  • Andet, I gør os opmærksomme på er til fælles brug

Lokal kontorrengøring på Fyn

Vi gør rent i lokalområdet, så skal du have kontorrengøring på Fyn, tilbyder vi at komme ud på hele Sydfyn og Langeland. Har du spørgsmål eller særlige ønsker, er du altid velkommen til at ringe til os eller skrive via vores kontaktformular.

Vi er en lokal rengøringsvirksomhed på Fyn, og vi kerer os om nærmiljøet. Derfor støtter vi lokale virksomheder i omegnen. Blandt andet GOG-håndbold og Svendborg Rabbits. Så ønsker du kontorrengøring på Fyn og vælger os, vælger du samtidig en lokal medspiller.

Professionel kontorrengøring

Clean-up Service A/S
Tvedvej 199
5700 Svendborg
CVR 69727514
Man - fre kl. 09 - 13

Ring +45 62 21 68 12

Kontakt os


Ring og få et 100 % uforpligtende tilbud