CitronMelisse
clean-top.jpg

Kontorrengøring Fyn (midt- og sydfyn)

- Skab det gode arbejdsmiljø

Kontorrengøring Fyn (Midt- og Sydfyn) - skab det gode arbejdsmiljø

Står jeres virksomhed og mangler kontorrengøring på Fyn? Hos Clean-up Service tilbyder vi professionel rengøring til virksomheder, hvor vi altid stræber efter at levere den bedste kvalitet. Dette gør vi ved at være omhyggelige og nidkære omkring vores arbejde, så I som kunder føler, at I får fuld valuta for pengene.

Slip for at have fyldte papirkurve, kom af med lugtgener fra madrester og mød op til et pænt og rent kontor hver arbejdsdag. Vi har over 50 års erfaring med at gøre rent, så I med vores ekspertise kan være sikre på at samtlige overflader er rene. Herunder at der er støvsuget, toilet og håndvask er rengjorte, gulvet er vasket, bordene er tørret af samt at toiletpapir og sæbe er fyldt op og klar til brug. Så kan I fokusere på jeres kerneforretning, imens vi sørger for, at lokalerne og faciliteterne er rengjorte og lækre at bruge, når I møder ind på arbejdet.

Et rent kontor kan øge produktiviteten

Kontorrengøring er måske ikke det første man tænker på, når man skal have vækstet sin virksomhed. Men faktisk er et godt arbejdsmiljø og et godt indeklima noget der fremmer arbejdsglæden. Så på den måde kan dét at have lækre og rene lokaler afspejle sig i mere produktivitet blandt medarbejderne, så det i sidste ende kan være en rigtig god investering. Derfor er rengøring af kontorer en vigtigere opgave end som så.
Når I vælger at få hjælp til jeres kontorrengøring på Fyn, hjælper I også jer selv til at have større fokus på virksomheden, så tiden går med vigtige arbejdsopgaver, udvikling, sparring og gode stunder med kollegerne, i stedet for at I skal bruge dyrebar tid på at gøre lokalerne rene.

Med Clean-up Service som jeres stabile samarbejdspartner, er der altid sørget for rene kontor omgivelser og arbejdsstationer, så der er rare lokaler og faciliteter at møde ind til.

Kontorrengøring for et sundere arbejdsmiljø

Et rent og hygiejnisk arbejdsmiljø er afgørende for at mindske risikoen for sygdom og fravær blandt medarbejderne. Det er vigtigt at være proaktiv og sørge for en grundig kontorrengøring for at opretholde høj produktivitet og trivsel på arbejdspladsen. At overlade denne opgave til professionelle sikrer, at alle overflader og udstyr rengøres effektivt og reducerer risikoen for spredning af bakterier og vira.

Hos Clean-up Service forpligter vi os til at yde en ekstra indsats i rengøringen af jeres kontorområder og fællesfaciliteter. Vi sørger for, at de steder, hvor mange hænder ofte mødes, altid er hygiejnisk rene. Vores team er trænet i en procedure, der sikrer en dybdegående rengøring af alle de overflader, som hyppigt berøres.

Dette inkluderer, men er ikke begrænset til:

  • IT-udstyr, såsom mus og tastatur
  • ALLE håndtag (dørhåndtag, håndtag til køkkenskabe, køleskabshåndtag m.m.)
  • Tænd/sluk funktion på stikkontakter
  • Kaffemaskinen (og eventuelle knapper til denne)
  • Eventuelle fjernbetjeninger
  • Andet, I gør os opmærksomme på er til fælles brug

Miljørigtig kontorrengøring på Fyn

Når I vælger Clean-up Service til at stå for jeres kontorrengøring, vælger i samtidig også en fælles fremtid for alle. Vi gør nemlig brug af Svanemærkede rengøringsprodukter i et så stort omfang som muligt, herunder til kontorrengøring, så vi beskytter miljøet så godt som vi kan.

Når der bruges rengøringsmidler med Svanemærket, opnår I flere fordele for virksomheden og medarbejderne, men også miljøet. Udover at der sikres en grundig og effektiv kontorrengøring, så hjælper rengøringen også til et bedre indeklima og er sundere at færdes i til dagligt. Der er ikke tilsat parfume i de Svanemærkede produkter, hvilket ofte er årsag til irritation og allergi, så medarbejderne får de bedste arbejdsomgivelser uden gener.

Selvom vi i så stort omfang som muligt bruger rengøringsmidler med Svanemærket, er det i nogle tilfælde ikke nok og der er brug for noget stærkere. I disse tilfælde kan I vide jer sikre på at al anvendelse, brug og afskaffelse foregår korrekt og med omtanke for mennesker og miljø.

Kontorrengøring Fyn - helt lokalt

Vi gør rent i lokalområdet, så skal I have kontorrengøring på Fyn, tilbyder vi at komme ud på hele Sydfyn og Langeland. Har I spørgsmål eller særlige ønsker, er I altid velkomne til at ringe til os eller skrive via vores kontaktformular.

Clean-up Service er selv lokaliseret i Svendborg på Sydfyn og vi tilbyder kontorrengøring på Fyn, herunder Midt- og Sydfyn, men også Langeland og andre brofaste øer i området. Vi kan i nogle tilfælde også lave særlige aftaler om kontorrengøring på hele Fyn.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en aftale på kontorrengøring på Fyn på tlf. 62 21 68 12. Alle vores medarbejdere er veluddannet i rengøring og brug af rengøringsmidler på korrekt vis.
Derudover kan vi bl.a. også hjælpe med hovedrengøring, hvis dette kunne have interesse.

Vi er en lokal rengøringsvirksomhed på Fyn, og vi kerer os om nærmiljøet. Derfor støtter vi lokale virksomheder i omegnen. Blandt andet GOG-håndbold og Svendborg Rabbits. Så ønsker I kontorrengøring på Fyn og vælger os, vælger I samtidig en lokal medspiller.

Professionel kontorrengøring

Clean-up Service A/S
Tvedvej 199
5700 Svendborg
CVR 69727514
Man - fre kl. 09 - 13

Ring +45 62 21 68 12

Kontakt os


Ring og få et 100 % uforpligtende tilbud