CitronMelisse
clean-top.jpg

Håndværkerrengøring

- Stabil og effektiv håndværkerrengøring med over 50 års erfaring

Clean-up Service tilbyder dygtig, hurtig og yderst effektiv rengøring efter håndværkere i både skurvognen eller på pladser og lokaler. Med over 50 års erfaring leverer vi top professionelle resultater til tiden - hver gang!

Kontakt os og få en 100 % uforpligtende snak omkring en løsning til jeres behov. Vi udfører både enkeltstående opgaver og opretter løbende aftaler med faste tidsintervaller.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Flytterengøring og oprydning efter endt håndværksopgave
  • Rengøring efter erhvervs arrangementer, fester, receptioner og andre events
  • Vi rykker ud ved sygemeldinger (hvis vi har ledigt mandskab)
  • Rengøring af skurvogne og mandskabsvogne
  • Rengøring af byggepladser

I modtager altid en håndværkerrengøring beskrivelse, der giver en detaljeret plan over arbejdsområder og opgaver, så I til hver en tid kan få overblik over den aftalte service.

Vi tilbyder håndværkerrengøring til til erhverv, tiltænkt efter professionelle opgaver, renovering, byggepladser mm.
Leder du derimod efter en effektiv håndværkerrengøring til dit private hjem? Clean-up Service tilbyder naturligvis også en professionel håndværkerrengøring, så dit hjem kan stråle efter renovering, tilbygning eller lignende.

Søger I et godt tilbud på håndværkerrengøring? Ring til os på +45 62 21 68 12 og hør nærmere hvad vi kan gøre for jer.
Ingen opgave er for stor eller for lille, så kontakt os allerede i dag og lad os hjælpe jer rent videre.

Håndværkerrengøring på Fyn og Langeland af DK’s bedste team

Vores store professionelle rengøringsteam dækker hele Midt- og Sydfyn samt Langeland med byer som f.eks. Ringe, Faaborg, Svendborg og Tåsinge. Vi sætter en stor stolthed i at levere ordentlige resultater til aftalt tid, og går ligeledes højt op i en god dialog.

Vi sørger for at alle medarbejdere der er en del af Clean-up familien, løbende bliver uddannet i produkter, teknikker og får den nyeste viden inden for rengøringsbranchen. Vi ønsker at være et stærkt og pålideligt rengøringsfirma udadtil, og det kan kun lykkes når vi også er det indadtil. Vi investerer derfor i vores medarbejdere, der hver dag arbejder hårdt og dedikeret med alle slags opgaver, heriblandt håndværkerrengøring og byggepladsrengøring.

Rengøring af byggepladser, lokaler og skurvogne

I professionelle sammenhænge er det oftest en nødvendighed med en effektiv håndværkerrengøring efter endt opgave. Uanset hvilken type håndværk der er tale om, så efterlades der altid spor efter opgaven, om det så gør sig gældende ved malingrester, støv, byggematerialer, skidt, beskidte gulve osv.
Vi tilbyder en effektiv og professionel håndværkerrengøring, så opgaven er flot og klar til aflevering, da rengøringen gør stedet ekstra imødekommende.

Har I et forestående projekt eller arbejde, så kontakt os gerne i god tid. Vi rykker derefter ud til planlagt tid og sørger for at det hele skinner igen samt at det er sikkert at færdes for alle.
Vi har mange års erfaring i håndværkerrengøring og byggepladsrengøring og ved præcis hvordan sådan en opgave skal gribes an fra start til slut.

Rengøring af byggepladser kræver ekspertise og erfaring

Clean-up Service har over 50 års erfaring og er eksperter i flere former for rengøring. Derfor kan vi også altid tilbyde jer en kompetent og effektiv håndværkerrengøring efter endt opgave, der imødekommer alle jeres behov og udfordringer.

De mange års erfaring har givet Clean-up Service en arbejdsform, der præges af klare aftaler mellem jer og os, hvor intet er overladt til tilfældigheder eller tvivl. Vi har altid sørget for at evaluere på de mange erfaringer, som vi har gjort gennem årene, og vi sætter rutinerne i faste systemer, hvilket gør, at vi altid er forberedte og på forkant med en effektiv og moderne håndværkerrengøring.

Vi holder os opdateret i branchen og ved hvad der rører sig, når det gælder nye og mere effektive produkter, metoder og håndtering ved byggepladsrengøring og andre specialer.
Vores drivkraft er nærhed, hvilket også bruges til at styrke vores samarbejde og dialog både før, under og efter endt håndværkerrengøring.

Den langvarige ekspertise er jeres garanti for rene kompetencer, der træder i spidsen, når arbejdet kalder. Det giver den største værdi for pengene og endda til konkurrencedygtige priser.

I skal føle jer trygge ved at hyre Clean-up Service til at tage hånd om det beskidte arbejde og derfor vægter vi tillid højt. Når vi kender opgavens omfang og er enige om rammerne, sætter vi ind med alle kræfter. Clean-up Service er tilgængelige og fleksible, så hvis der opstår akutte situationer, står vi klar med hurtige løsninger.

Håndværkerrengøring med omtanke for miljøet

I kan vide jer sikre på, at jeres håndværkerrengøring er skånsom mod miljøet og tager ansvar for både jer, medarbejdere og naturen. Clean-up Service har et stort fokus på både ressourceforbrug samt indholdet i de anvendte rengøringsmidler, der bruges ved rengøring af byggepladser. Vi står alle sammen om en at skabe en fælles fremtid, og derfor bidrager vi med at anvende miljøvenlige produkter i et så stort omfang som overhovedet muligt. Der bruges bl.a. Svanemærkede rengøringsprodukter.

Ønsker I en miljøvenlig, effektiv og kompetent håndværkerrengøring på Fyn og Langeland? Kontakt Clean-up Service i dag på tlf. +45 62 21 68 12. Det er en ren fornøjelse.

Professionel håndværkerrengøring

Clean-up Service A/S
Tvedvej 199
5700 Svendborg
CVR 69727514
Man - fre kl. 09 - 13

Ring +45 62 21 68 12

Kontakt os


Husk at du kan få fradrag for håndværekrrengøring

Læs mere på www.haandvaerkerfradrag.dk