CitronMelisse
clean-top.jpg

Håndværkerrengøring Fyn (midt- og sydfyn)

- Stabil og effektiv håndværkerrengøring til private og virksomheder

PRIVATE FÅR OP TIL 25.000 KR. I SERVICEFRADRAG
For hver person der bor i husstanden er det nu muligt at få fradrag for forskellige former for rengøring i hjemmet. Det gælder blandt andet hvis tæpperne skal renses, vinduerne pudses eller boligen trænger til en grundig rengøring.

Clean-up Service tilbyder dygtig, hurtig og yderst effektiv rengøring efter håndværkere i både det private hjem, skurvognen eller på andre pladser/lokaler. Med over 40 års erfaring leverer vi top professionelle resultater til tiden - hver gang!

Kontakt os og få en 100 % uforpligtende snak omkring en løsning til dit/jeres behov. Vi udfører både enkeltstående opgaver og opretter løbende aftaler med faste tidsintervaller.
Vi tilbyder blandt andet:

  • Flytterengøring og oprydning efter håndværkere
  • Rengøring efter fester, receptioner, frokoster, koncerter og andre events.
  • Vi rykker ud ved sygemeldinger (hvis vi har ledigt mandskab)
  • Rengøring af skurvogne

Få skattefradrag på op til 25.000 kr. for håndværkerrengøring

Vidste du at alle personer i husstanden over 18 år kan få et servicefradrag for diverse rengøringsopgaver i hjemmet, blandt andet håndværkerrengøring? Dette fradrag dækker også andre ydelser som vinduespolering, tæpperensning, hovedrengøring mv.

Slip for rengøringsbesværet med ekstra god luft i pengepungen når håndværkerne har været på besøg. Vi garanterer din fulde tilfredshed og klarer professionelt alle størrelser opgaver lige fra store entrepriseopgaver til små rengøringsopgaver i private hjem. Vi ved hvordan tidsnød ofte er en kedelig faktor ved byggeprojekter, flytning og lignende events i livet. Få ro i maven og ring til os i dag.

Læs mere om hvad fradraget kan betyder for dig på fradrag.dk, se direkte link om rengøringsfradrag her.

Håndværkerrengøring på Fyn og Langeland af DK’s bedste team

Vores store professionelle rengøringsteam dækker hele midt- og sydfyn samt Langeland med byer som f.eks. Ringe, Faaborg, Svendborg og Tåsinge. Vi sætter en stor stolthed i at levere ordentlige resultater til aftalt tid, og går ligeledes højt op i en god dialog.

Vi sørger for at alle medarbejdere der er en del af Clean-up familien, løbende bliver uddannet i produkter, teknikker og får den nyeste viden inden for rengøringsbranchen. Vi ønsker at være et stærkt og pålideligt rengøringsfirma udadtil, og det kan kun lykkes når vi også er det indadtil. Vi investerer derfor i vores medarbejdere som hver dag arbejder hårdt og dedikeret med alle slags opgaver, heriblandt håndværkerrengøring.

Rengøring efter håndværkere i hjemmet eller butikken

Alle der har oplevet at stå med et hjem eller en butik fuld af håndværkere ved, at det kan være et stort arbejde at få rengjort alt efterfølgende, så fx. butikken atter er klar til at modtage gæster.

Har du små børn eller dyr, er det vigtigt at der ikke ligger splinter, skruer eller andet skarpt, som små fødder eller poter kan komme til skade på. Har du et forestående projekt med håndværkere, så kontakt os i god tid. Vi rykker derefter ud til planlagt tid og sørger for at det hele skinner igen og, at der er sikkert at færdes for alle.

Vi har mange års erfaring i håndværkerrengøring og ved præcis hvordan sådan en opgave skal gribes an fra start til slut. 

 

Søger du et godt tilbud på håndværkerrengøring? Ring til os på +45 62 21 68 12

Professionel håndværkerrengøring

Clean-up Service A/S
Tvedvej 199
5700 Svendborg
CVR 69727514
Man - fre kl. 09 - 13

Ring +45 62 21 68 12

Kontakt os


Husk at du kan få fradrag for håndværekrrengøring

Læs mere på www.haandvaerkerfradrag.dk