CitronMelisse
clean-top.jpg

Håndværkerrengøring

- Lad os gøre effektivt rent efter dine håndværkere - vi har over 50 års erfaring

PRIVATE FÅR OP TIL 6.600 KR. I SERVICEFRADRAG

For hver person der bor i husstanden er det nu muligt at få fradrag for forskellige former for rengøring i hjemmet. Det gælder blandt andet hvis tæpperne skal renses, vinduerne pudses eller boligen trænger til en grundig rengøring, men også rengøring efter håndværker.

Clean-up Service tilbyder dygtig, hurtig og yderst effektiv rengøring efter håndværkere i det private hjem, fritidsboligen, sommerhuset osv. Med over 50 års erfaring leverer vi top professionelle resultater til tiden - hver gang!

Kontakt os og få en 100% uforpligtende snak omkring en løsning til dit behov. Vi udfører både enkeltstående opgaver og opretter løbende aftaler med faste tidsintervaller, hvis det er et længerevarende projekt eller ombygning.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Flytterengøring
  • Oprydning efter håndværker
  • Rengøring efter håndværker

Udover rengøring efter håndværker i det private hjem, så tilbyder vi også samme rengøringsservice til erhverv. Omfanget at opgaverne til hhv. privat og erhverv er vidt forskellig. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud, hvad enten du søger efter en effektiv rengøring efter håndværkere til privat eller erhverv.

Hvad er håndværkerrengøring?

Når der er tale om rengøring efter håndværker, så indebærer det alt lige fra oprydningen til rengøringen.

Det kan være en beskidt omgang at få renoveret facade, istandsat huset, få lavet carport eller få et nyt badeværelse og det er ikke altid at håndværkernes egen rengøring er helt optimal. Derfor kan du få endnu større glæde af renoveringen og slippe for besværet selv, ved at vælge en rengøring efter håndværkere fra Clean-up Service.

En håndværkerrengøring kan indeholde:

  • Oprydning
  • Aftørring af støv
  • Vinduespudsning
  • Fjernelse af løse søm, skruer, splinter og andre skarpe genstande
  • Gulvvask

Vi tilbyder altid en rengøring efter håndværker på dine præmisser. Det betyder, at aftalen laves ud fra dine behov, så du får præcist det resultat, som du ønsker.

Få skattefradrag på op til 6.600 kr. for håndværkerrengøring

Vidste du at alle personer i husstanden over 18 år kan få et servicefradrag for diverse rengøringsopgaver i hjemmet, blandt andet håndværkerrengøring? Dette fradrag dækker også andre ydelser som vinduespolering, tæpperensning, hovedrengøring mv.

Slip for besværet ved rengøring med ekstra god luft i pengepungen, når håndværkerne har været på besøg. Vi garanterer din fulde tilfredshed og klarer professionelt alle slags opgaver lige fra større entrepriseopgaver til små rengøringsopgaver i private hjem. Vi ved hvordan tidsnød ofte er en kedelig faktor ved byggeprojekter, flytning og lignende events i livet. Få ro i maven og ring til os i dag.

Læs mere om hvad fradraget kan betyde for dig på fradrag.dk, se direkte link om rengøringsfradrag her.

Miljørigtig rengøring efter håndværker

Hos Clean-up Service vil vi gerne sikre os, at miljøet belastes mindst muligt og derfor gør vi brug af Svanemærkede rengøringsmidler i et så stort omfang som overhovedet muligt. De Svanemærkede produkter er det fornuftige valg, da de giver en både mild og effektiv håndværkerrengøring på én og samme tid. De anvendte rengøringsmidler er desuden uden parfume, hvilket ofte er en af årsagerne til allergi eller irritation i luftveje eller på huden.

Rengøring efter håndværker behøver ikke at være skadelig eller fyldt med kemikalier, for at være grundig og effektiv. Dette er vores rengøring et skinnende bevis på.

Rengøring efter håndværker på Fyn og Langeland af DK’s bedste team

Vores store professionelle rengøringsteam dækker hele Midt- og Sydfyn samt Langeland med byer som f.eks. Ringe, Faaborg, Svendborg og Tåsinge. Vi sætter en stor stolthed i at levere ordentlige resultater til aftalt tid, og går ligeledes højt op i en god dialog.

Vi sørger for at alle medarbejdere der er en del af Clean-up familien, løbende bliver uddannet i produkter, teknikker og får den nyeste viden inden for rengøringsbranchen. Vi ønsker at være et stærkt og pålideligt rengøringsfirma udadtil, og det kan kun lykkes når vi også er det indadtil. Vi investerer derfor i vores medarbejdere, der hver dag arbejder hårdt og dedikeret med alle slags opgaver, heriblandt håndværkerrengøring.

Rengøring efter håndværkere i hjemmet eller butikken

Alle der har oplevet at stå med et hjem fyldt med håndværkere ved, at det kan være et stort arbejde at få rengjort alt efterfølgende, så hjemmet er pænt og beboeligt igen.

Har du små børn eller dyr, er det vigtigt at der ikke ligger splinter, skruer eller andet skarpt, som små fødder eller poter kan komme til skade på. Har du et forestående projekt med håndværkere, så kontakt os i god tid. Vi rykker derefter ud til planlagt tid og sørger for at det hele skinner igen og at der er sikkert at færdes for alle.

Vi har mange års erfaring i rengøring efter håndværker og ved præcis hvordan sådan en opgave skal gribes an fra start til slut.

Søger du en håndværkerrengøring pris? Ring til os på +45 62 21 68 12 og få et uforpligtende tilbud på rengøring efter håndværkere.

 

Professionel håndværkerrengøring

Clean-up Service A/S
Tvedvej 199
5700 Svendborg
CVR 69727514
Man - fre kl. 09 - 13

Ring +45 62 21 68 12

Kontakt os


Husk at du kan få fradrag for håndværekrrengøring

Læs mere på www.haandvaerkerfradrag.dk