CitronMelisse
clean-top.jpg

Hovedrengøring erhverv - Fyn (Midt og Syd) og Langeland

Top professionelt - 50 års erfaring - stærke priser

Ønsker du erhvervs hovedrengøring på Fyn, har vi hos Clean-up Service over 50 års erfaring med at levere professionel rengøring på Midt- og Sydfyn samt Langeland. Derfor kan du trygt lade os stå for at jeres erhvervsejendom er skinnende ren, mens I udnytter tiden på anden vis.

Selvom den daglige rengøring er god, har alle virksomheder behov for en grundig hovedrengøring en gang imellem, for at sikre et indbydende miljø og et sundt indeklima. Mange mennesker undervurderer værdien af et godt og sundt indeklima, men det spiller en væsentlig rolle i medarbejdernes trivsel, sundhed og generelle velvære. Når I vælger en erhvervs hovedrengøring fra Clean-up Service, tager vi ekstra hårdt fat og sørger naturligvis for at alle overflader, kroge og hjørner efterlades skinnende rene.

Hovedrengøring til erhverv med faste aftale

Når der er tale om hovedrengøring, skrubber vi helt i bund, hvilket kan være en fordel, hvis lokalerne har stået tomme i længere tid eller hvis lokalerne bruges af mange mennesker. Hvis lokaler, fx skoler hen over sommerferien, står tomme i lang tid, vil støv og skidt hurtigt hobe sig op og kan være til gene for personale og elever, når støvet indåndes. Vi sørger for at der foretages en effektiv rengøring af lokalet, samt fjerner støv og spindelvæv i højderne, så lokalerne er friske, rene og indbydende til skolestart igen.
Hovedrengøring til erhverv indebærer eksempelvis også rengøring efter håndværkere, hvis I har fået renoveret lokalerne eller lignende.

Clean-up Service tilbyder hovedrengøring til erhverv, men vi tilbyder også privat hovedrengøring og anden rengøring. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud, uanset om det er til erhverv eller privat eller hvis du ønsker faste planlagte aftaler.

5 gode grunde til at vælge erhvervs hovedrengøring fra Clean-up Service

  • Vi er altid imødekommende og lytter til jeres behov
  • Vi har over 50 års erfaring med professionel rengøring til erhverv
  • Vi er punktlige og stabile
  • Vi går op i at vores medarbejdere trives
  • Vi skåner miljøet uden at gå på kompromis med kvaliteten

Erhvervsrengøring Svendborg

Clean-up Service tilbyder både hovedrengøring samt almindelig rengøring til erhverv. Vi tilbyder bl.a. faste aftaler om erhvervsrengøring, så I altid har lækre og rene omgivelser at møde ind til. Har I brug for en ekstra grundig omgang, tager vi os også gerne af hovedrengøringen.

Vi er selv lokaliseret i Svendborg på Sydfyn. Står du og skal bruge hjælp til rengøring i en virksomhed, har vi forskellige B2B-løsninger, der passer til jeres behov. Ønsker du fx erhvervsrengøring på Fyn omkring Svendborg, Ringe, Langeland eller omkringliggende byer, kører vi gerne ud og servicerer jeres erhvervsejendomme med professionel rengøring. Der kan også i nogle tilfælde laves aftaler om rengøring på resten af Fyn.

Ring til os på tlf. 62 21 68 12 og få et 100 % uforpligtende tilbud på en enkelt opgave eller en fast aftale. Alle vores medarbejdere er veluddannet i brug af rengøringsmidler og metoder.

Vi tilbyder:

  • Engangsrengøring ✓
  • Flytterengøring ✓
  • Hovedrengøring erhverv ✓
  • Faste ugentlige aftaler om rengøring til erhverv✓

Miljøbevidst erhvervs rengøring

Når I vælger Clean-up Service, vælger I også at stå sammen om en fælles fremtid samt et sundere indeklima for jeres medarbejdere og besøgende. Hos Clean-up Service bruger vi Svanemærkede rengøringsprodukter i så stort et omfang som overhovedet muligt til alle vores rengøringsopgaver, herunder hovedrengøring til erhverv.

Selvom at der er tale om en mild erhvervsrengøring, betyder det ikke at den er mindre effektiv. Tværtimod. Vi foretager en effektiv og grundig rengøring hver eneste gang og vores medarbejdere er uddannede og trænede i de bedste og nyeste rengøringsmetoder, hvor der er fokus på både rene og indbydende omgivelser, der samtidig er bakterie-, støv- og lugtfri.

Når der bruges Svanemærkede rengøringsprodukter til jeres erhvervs hovedrengøring, så opnår I flere fordele, der er gode for både virksomheden og medarbejderne. Udover at I sikrer jer en grundig rengøring af alle overflader og arealer - også dem, der ikke ses i hverdagen - så sikrer I jer også at understøtte jeres medarbejderes sundhed. De Svanemærkede rengøringsprodukter er ikke tilsat parfume, hvilket er en af de største årsager til irritation og allergi, mens de desuden er så milde og drøje i brug, som om overhovedet muligt, uden at skulle gå på kompromis med kvalitet og effektivitet.

Hos Clean-up Service bruger vi naturligvis de Svanemærkede produkter i så stort et omfang som muligt, men nogle gange er det bare umuligt. Dette kan eksempelvis gøre sig gældende ved de ekstra hårde opgaver. I de få tilfælde hvor der ikke anvendes Svanemærkede produkter ved erhvervs hovedrengøring, kan I vide jer sikre på, at dette sker med respekt for miljøet, naturen og jer, hvilket viser sig i korrekt anvendelse, brug og afskaffelse.

Lokal rengøring til virksomheder

Vi er en virksomhed, der kerer os om nærmiljøet og derfor støtter vi foreningslivet i omegnen. Blandt andet GOG-håndbold og Svendborg Rabbits. Så ønsker I erhvervs rengøring på Fyn og vælger os, vælger I samtidig en lokal medspiller.

Har I brug for professionel hovedrengøring til erhverv? Kontakt os gerne på tlf. +45 62 21 68 12 eller send os en mail på post@clean-up.dk. Vi garanterer jer en ren fornøjelse.

Professionel hovedrengøring

Clean-up Service A/S
Tvedvej 199
5700 Svendborg
CVR 69727514
Man - fre kl. 09 - 13

Ring +45 62 21 68 12

Kontakt os


Husk at du kan få fradrag for hovedrengøring

Læs mere på www.haandvaerkerfradrag.dk