CitronMelisse
clean-top.jpg

Rengøring Faaborg

Vi hjælper med rengøring i Faaborg og omegn

Hvorfor bruge tid og kræfter på rengøring, når Clean-up Service klarer den beskidte opgave? Vi har over 50 års ekspertise og den nødvendige viden til at tage hånd om alle rengøringsopgaver til både privat og erhverv.

Vi varetager en bred portefølje af rengøringsopgaver, der er med til at lette hverdagen hos mange mennesker og virksomheder.

 • Blandt vores erhvervs rengøring Faaborg, varetager vi heriblandt disse opgaver:
 • Hovedrengøring erhverv
 • Trappevask hos virksomheder
 • Kontorrengøring
 • Tilbagevendende eller fast professionel erhvervsrengøring
 • Tæpperens hos firmaer, hoteller, kontorer mm.
 • Klinikrengøring med særligt fokus
 • Institutionsrengøring med særligt fokus

Vi foretager også samme rengøringsopgaver hos private. Nedenfor kan du læse mere om de forskellige services.

Kontakt os gerne, hvis du har brug for professionel rengøring Faaborg.
Tlf.: +45 62 21 68 12
Mail: post@clean-up.dk

 

Faaborg rengøring - erhverv

Lad os stå for jeres erhvervs rengøring Faaborg og brug jeres kræfter på det, der virkelig tæller, mens I møder ind til rene omgivelser.

Vores Faaborg rengøring til erhverv omfatter følgende:

Hovedrengøring
Når der skal være rigtigt rent, kommer vi gerne forbi og skrubber helt i bund. Vi foretager gerne en hovedrengøring hos jeres virksomhed, uanset om I kun har brug for det en enkelt gang eller som en fast aftale.

Trappevask
Vælg Clean-up Service til al slags trappevask, herunder trappevask i boligforeninger, til trappearealer i kontorbygninger, bagtrapper, trapper i storcentre samt kommunale indendørs og udendørs arealer.

Kontorrengøring
Et rent kontor kan øge produktiviteten og giver med garanti tilfredse og glade medarbejdere. Kontor rengøring Faaborg er derfor en af vores populære services. Her sørger vi for at rengøre alle flader effektivt samt de mange kontaktflader, hvor medarbejderne mødes.

Professionel erhvervsrengøring
Lad os stå for jeres professionelle erhvervsrengøring og mød ind til en ren arbejdsplads. Vi har erfaring inden for en bred vifte af brancher, herunder skoler og institutioner, banker, kontorer, klinikker, forretninger, fabrikker, skurvogne, færger og andet transport.

Tæpperens
Få en professionel tæpperens hos Clean-up Service. Tæpper er et sandt slaraffenland for bakterier, når der både samles snavs, madrester mm. Vi sørger for at rense tæpperne grundigt, så I undgår nedetid og kan bruge lokalerne hurtigt igen.

Klinikrengøring
Der er særlige krav til rengøring af klinikker og der kan være specifikke fokusområder afhængigt af hvilken type klinik, der er tale om. Lad tage en snak om jeres krav og udfordringer, så vi kan lave en skræddersyet plan. Clean-up Service er det rette rengøringsfirma Faaborg.

Institutionsrengøring
En grundig rengøring i institutionen og på skolen sikrer trygge omgivelser for både børn og medarbejdere. Alle overflader og kontaktflader rengøres grundigt og vi anvender kun skånsomme rengøringsmidler, der er skånsomme mod de små fingre. Kontakt os gerne for at høre mere om vores skole og institutions rengøring Faaborg.

Fåborg rengøring og hjemmeservice til private

Vi hjælper ikke kun med rengøring til erhverv - vi varetager også private rengøringsopgaver.

Kontakt os gerne, hvis du ønsker hjælp til Faaborg rengøring hos private, herunder:

 • Fast privat rengøring
 • Hjemmehjælpsrengøring
 • Hovedrengøring
 • Tæpperens

Privat rengøring kan bl.a. indeholde støvsugning, gulvvask, aftørring af alle overflader, rengøring af badeværelse og køkken, vinduespolering, tømme skraldespande, opvask og boning af gulve. Vi fastlægger altid en plan i samarbejde med dig, så du får dækket samtlige behov.

Erfarent rengøringsfirma Faaborg

Vi har over 50 års erfaring med professionel rengøring. Du kan derfor trygt overlade rengøringen til os.
Vi sørger for at alle vores medarbejdere er uddannede og har den nyeste viden, så de er godt klædt på til at varetage alle rengøringsopgaver. Mange af vores medarbejdere har desuden været ansat i mere end 10 år.

Vi tager ansvar for miljøet og vores fælles planet. Derfor sørger vi også for at bruge så milde rengøringsmidler til opgaven, som overhovedet muligt. Det betyder Svanemærkede produkter, da disse passer på naturen. Der kan dog i enkelte tilfælde være brug for kraftigere rengøringsmidler, men her kan du altid vide dig sikker på, at vores medarbejdere er uddannede i håndtering og korrekt afskaffelse.

Vælg Clean-up Service som din foretrukne rengøring Faaborg.

Har du brug for rengøring i Faaborg og omegn, så kontakt os på tlf. +45 62 21 68 12 eller send os en mail på post@clean-up.dk - så sørger vi for at give et uforpligtende tilbud på en skræddersyet rengøringsløsning.

Professionel kontorrengøring

Clean-up Service A/S
Tvedvej 199
5700 Svendborg
CVR 69727514
Man - fre kl. 09 - 13

Ring +45 62 21 68 12

Kontakt os


Ring og få et 100 % uforpligtende tilbud