CitronMelisse
clean-top.jpg

Rengøring Årslev

Vi hjælper med rengøringen i Årslev

Langt de fleste ser rengøringen som en pligt og noget der bare skal overstås. Undgå at gå på kompromis med hverken tid eller kvalitet og lad Clean-up Service stå for rengøringen.

Clean-up Service er dit rengøringsfirma i Årslev og omegn, og vi varetager en lang række rengøringsopgaver, der er med til at gøre hverdagen lettere for mange virksomheder og private.

Vi foretager en professionel erhvervsrengøring tilpasset virksomhedens behov, herunder:

 • Trappevask
 • Kontorrengøring
 • Tilbagevendende rengøring
 • Tæpperens
 • Flytterengøring
 • Klinikrengøring
 • Håndværkerrengøring
 • Institutionsrengøring

Vi varetager også de samme rengøringsopgaver for private. Læs mere om dette længere nede på siden.

Har du brug for hjælp til professionel rengøring i Årslev? Kontakt Clean-up Service allerede i dag og få rene omgivelser uden kompromiser.
Tlf.: +45 62 21 68 12
Mail: post@clean-up.dk

Vi gør opmærksom på, at vi desværre ikke dækker opgaver i Odense eller Nordfyn.

Rengøring i Årslev - erhverv

Vi er dit professionelle rengøringsfirma i Årslev og omegn, og vi hjælper dig til rene og rare omgivelser, hvor alle har lyst til at færdes. Et rent arbejdsmiljø er ikke kun bedre at møde ind til, men det giver også mulighed for at medarbejderne kan bruge deres kræfter på det, der gør en forskel for virksomheden.

Vi hjælper med følgende typer af rengøring i Årslev:

Hovedrengøring
Er der brug for at der vaskes og skrubbes helt i bund? Vi lægger gerne vejen forbi virksomheden og sørger for en grundig hovedrengøring.
Den daglige rengøring er vigtig, men det er oftest ikke nok. Derfor er der brug for en grundigere omgang med jævne mellemrum, så alle omgivelserne er skinnende rene.
Du har naturligvis selv mulighed for at vælge hvor ofte du ønsker denne type rengøring - vi rykker gerne ud, hvad enten det er en gang i kvartalet, hvert halve år eller blot en gang om året.

Trappevask
Lad os om at klare alle opgangene - uanset om det er bagtrappen, hovedtrappen, i centre, på kontoret, i boligforeninger eller noget helt andet. Trappe rengøring i Årslev er en del af vores specialer.

Rengøring af kontorer
Rene og pæne arbejdsomgivelser smitter positivt af på medarbejdernes effektivitet og trivsel. Vores kontor rengøring i Årslev sikrer, at I allesammen kan møde ind til rene kontorlokaler, hvor man har lyst til at færdes og byde kunder velkomne.
Vi sørger for at rengøre alle kontaktflader, der bruges på daglig basis, så alle kan føle jer trygge.

Erhvervsrengøring
Vi rengør ikke kun kontorer, men også lokaler for mange andre erhverv. Rengøring af Årslev baserede virksomheder, arbejdspladser, mandskabsvogne og institutioner klarer vi også!

Tæpperens
Hvis der er noget bakterier elsker, så er det tæpper. Undgå at give bakterierne gode levevilkår og kom samtidig skidt og snavs til livs med en professionel rengøring af tæpper. Clean-up Service kan foretage en hurtig, men yderst effektiv rens, så der undgås lang nedetid for lokalet.

Flytterengøring
Skal arbejdspladsen flytte til nye lokaler? De fleste bliver overraskede over størrelsen på rengøringsopgaven, inden de gamle nøgler afleveres. Lad Clean-up Service stå for rengøringen i Årslev efter flytningen.

Klinikrengøring
Der kræves særlig rengøring på klinikker, da der er specielle krav og regler, der skal overholdes. Clean-up Service har mange års erfaring med rengøring af klinikker, hvor vi sætter fokus på din udfordring eller problemområde.

Håndværkerrengøring
Er renoveringsprojektet så småt ved at være slut? Måske er der blot tale om en mindre indretningsopgave? Uanset hvad, efterlades omgivelserne ofte beskidte, når der har været besøg af håndværkere. Vi sørger for rene og pæne omgivelser, der passer til de netop renoverede lokaler.

Rengøring af institutioner
Når Clean-up Service står for institutionens rengøring i Årslev, kan både børn og medarbejdere møde ind til rene og trygge omgivelser hver eneste dag.

Privat rengøring i Årslev

Clean-up Service hjælper ikke kun med rengøring af erhvervslokaler - vi står også klar til at hjælpe i de private hjem, så hverdagen hænger sammen og overskuddet bliver større.

Kontakt os gerne hvis du ønsker hjælp til privat rengøring i Årslev, herunder opgaver som:

 • Faste rengøringsaftaler
 • Hjemmehjælpsrengøring
 • Flytterengøring
 • Hovedrengøring
 • Håndværkerrengøring
 • Tæpperens

Rengøringen tilpasses altid dine behov og ønsker, hvilket sikrer, at du altid får hjælp til hvad du har brug for.

Clean-up Service har over 50 års erfaring, når det kommer til rengøring i Årslev og omegn. Har du også brug for hjælp? Så kontakt os nu på tlf. +45 6221 6812 eller send os en mail på post@clean-up.dk.

Professionel kontorrengøring

Clean-up Service A/S
Tvedvej 199
5700 Svendborg
CVR 69727514
Man - fre kl. 09 - 13

Ring +45 62 21 68 12

Kontakt os


Ring og få et 100 % uforpligtende tilbud