CitronMelisse
clean-top.jpg

Rengøringsjob i Svendborg og omegn

Ansøgningsskema til rengøringsjobs hos Clean-Up Service A/S:

Få et godt alsidigt rengøringsjob i Svendborg og omegn. Her er arbejdsglæde ikke noget vi tager for givet, og du vil opleve, at vi gør en indsats for både at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere.

Clean-Up Service har en kultur hvor den åbne dialog baner fundamentet for et godt og inspirerende arbejdsmiljø. Vi afholder årlige udviklingssamtaler, hvor vi sammen skræddersyr din fremtid hos os, ud fra dine ønsker og vores behov. Vi tror på, at det betaler sig at uddanne og dygtiggøre vores folk, og at udvikling er vigtig for det enkelte menneskes livsglæde og ikke mindst relevans på arbejdsmarkedet.

Vi er ikke bange for at anerkende et veludført stykke arbejde og vi er yderst lydhøre, hvis du tager initiativ til at forbedre vores virksomhed og højne kvaliteten yderligere.

Med et rengøringsjob i Svendborg og omegn hos Clean-Up service vil du være vores ansigt udadtil i mødet med kunder, samt eksekvere rengøringsopgaver på kontorer, institutioner, lægeklinikker, hovedrengøring, flytte- og håndværker rengøring, tæpperensning mv.

Vi dækker hele Sydfyn og Langeland, dvs. f.eks. Svendborg, Ringe, Fåborg og Tåsinge.

Vi tilbyder dig en professionel arbejdsplads i en servicevirksomhed med mere end 50 års erfaring i rengøring for erhverv og institutioner. Vi leverer kvalitetsløsninger, klare aftaler og altid levering til den aftalte tid. Hertil løser vi mange forskellige opgaver for store og små virksomheder på tværs af brancher.

Kan du genkende dig selv i ovenstående, er du velkommen til at udfylde vores online ansøgningsskema


Mand
Kvinde

Ja
Nej

Ja
NejJa
NejJa
Nej


Ja
Nej
Deltid (max 29 timer)
Fuldtid (min 30 timerJa

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja
Nej

Ja
Nej

Ja
Nej

Ja
Nej

Ja
Nej

Ja
Nej

Ja
Nej

Ja
Nej

Ja
NejIht. persondataloven (GDPR) skal vi gøre opmærksom på at: ved at trykke på send har du givet os dit samtykke til at vi gemmer din ansøgning og dermed personfølsomme oplysninger i 6 måneder, du har mulighed for, at få den slettet ved at sende en mail til post@clean-up.dk eller ringe på tlf. 62216812.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet på tlf. 33193200 eller mail dt@datatilsynet.dk


*Indtast kontrolnummer: