CitronMelisse
clean-top.jpg

Institutionsrengøring Fyn (midt- og sydfyn)

- Trygge og rene omgivelser

Står I og mangler institutionsrengøring på Fyn? Med mere end 40 års erfaring med professionel rengøring, har vi stor know how inden for rengøring af institutioner.
Vi har et stort fokus på kvalitet, og sørger for at vores medarbejdere er grundigt oplært i at levere en grundig og tilfredsstillende rengøring.

Skolerengøring

Vi tilbyder professionel rengøring af skoler, hvor vi allerede har mange års erfaring. Vi ved at der særligt på skoler er en enorm belastning på inventar og overflader, der dagligt trænger til en kærlig hånd. Vi sørger for at gulve på gangene er vasket, at skraldespande er tømte, toiletter er rengjorte og at lærerværelse og administrationsområder er støv- og lugtfri. Hver dag!

Så kan I fokusere 100% på jeres kernekompetencer inden for pædagogik og undervisning. Rene og lækre undervisningslokaler bidrager til trivsel blandt både personale og elever.
Så på den måde kan dét at have lækre, rene lokaler afspejle sig i mere produktivitet og arbejdsglæde. Blandt andet derfor gør vi en dyd ud af at levere den bedst mulige rengøring af institutioner.

Rengøring i børnehave eller vuggestue

Vi har også stor erfaring med rengøring i børnehaver og vuggestuer, hvor der ofte er mange børn på lidt plads. Vi ved, at der bliver slæbt masser af mudder og skidt med ind i den alder, og at der bliver spildt mad på stole og gulve. Derfor er vi særligt opmærksomme på, at der her skal tages ekstra godt fat.

Samtidig har vi stort fokus på miljørigtige produkter, så de små ikke tager skade af for mange giftstoffer i rengøringsmidlerne. Vi prøver altid at ramme den perfekte balance mellem de bedste rengøringsprodukter og det mest skånsomme for miljøet. I kan læse mere om vores miljøpolitik her.

Rengøring under Covid-19

I en tid med Corona-pandemien, er det særligt vigtigt, at I har fokus på rengøring. Det kan nedlægge hele afdelinger på skoler og i børnehaver, ikke at være på forkant med corona-virussen, så medarbejdere må gå hjem på skift, hvis de bliver smittet. Særligt pga. den lange karantæneperiode der følger, når en medarbejder bliver smittet, er en dybdegående institutionsrengøring uhyre vigtig.

Uanset om du ønsker skolerengøring eller rengøring i en børnehave, har vi under COVID-19 taget nogle forholdsregler, for at mindske smitterisikoen. Derfor er vores personale grundigt instrueret i en protokol for institutionsrengøring under Covid-19 alle skal følge, så jeres fælles kontaktflader er sirligt rengjorte - hver dag.

Det værende følgende:

  • IT-udstyr såsom mus og tastatur
  • ALLE håndtag (dørhåndtag, håndtage til køkkenskabe, køleskabshåndtaget m.m.)
  • Tænd/sluk funktion på stikkontakter
  • Kaffemaskinen (og eventuelle knapper til denne)
  • Andet inventar, I gør os opmærksomme på er til fælles brug

Institutionsrengøring Fyn

Vi er en lokal rengøringsvirksomhed på Sydfyn. Så holder I til i Ringe, Stenstrup, Oure eller andre byer på Sydfyn, leverer vi professionel rengøring af institutioner. Ved aftale, kan andre områder på Fyn også arrangeres. For at lave en aftale eller få afklaret uddybende spørgsmål, kan du altid ringe til os eller skrive via vores kontaktformular.

Vi er en virksomhed, der kerer os om nærmiljøet. Derfor støtter vi lokale virksomheder i omegnen. Blandt andet GOG-håndbold og Svendborg Rabbits. Så ønsker I institutionsrengøring på Fyn og vælger os, vælger I samtidig en lokal medspiller.

Professionel instituionsrengøring

Clean-up Service A/S
Tvedvej 199
5700 Svendborg
CVR 69727514
Man - fre kl. 09 - 13

Ring +45 62 21 68 12

Kontakt os


Ring og få et 100 % uforpligtende tilbud