CitronMelisse
clean-top.jpg

Institutionsrengøring

Institutionsrengøring Fyn (Midt- og Sydfyn) - trygge og rene omgivelser

Står I og mangler institutionsrengøring på Fyn? Med mere end 50 års erfaring med professionel rengøring, har vi stor know-how inden for rengøring af institutioner.
Vi har et stort fokus på kvalitet, og sørger for at vores medarbejdere er grundigt oplært i at levere en grundig og tilfredsstillende rengøring - hver eneste gang.

En af udfordringerne ved institutionsrengøring kan bl.a. være, at der stadig er børn tilstede i lokalerne, mens der foretages en grundig rengøring. Alle vores medarbejdere er imødekommende og har en grundig tilgang til sit arbejde og møder naturligvis børnene i øjenhøjde med et smil og venlighed, samtidig med at de er yderst opmærksomme på sikkerheden hele tiden.

Rengøring institutioner

Vi tilbyder institutionsrengøring af:

 • Skoler
 • Børnehaver
 • Vuggestuer
 • SFO’er
 • Daginstitutioner
 • Fritidsklubber
 • Integrerede institutioner

Skolerengøring

Vi tilbyder professionel rengøring af skoler, hvor vi allerede har mange års erfaring. Vi ved, at der særligt på skoler er en enorm belastning på inventar og overflader, der dagligt trænger til en kærlig hånd. Vi sørger for at gulve på gangene er vasket, at skraldespande er tømte, toiletter er rengjorte og at lærerværelse og administrationsområder er støv- og lugtfri. Hver dag!

Så kan I fokusere 100% på jeres kernekompetencer inden for pædagogik og undervisning. Rene og lækre undervisningslokaler bidrager til god trivsel blandt både personale og elever.
Så på den måde kan dét at have lækre, rene lokaler afspejle sig i mere produktivitet og arbejdsglæde - og derfor gør vi en dyd ud af at levere den bedst mulige rengøring af institutioner og skoler.

Rengøring af institutioner, herunder børnehave eller vuggestue

Vi har også stor erfaring med rengøring i børnehaver og vuggestuer, hvor der ofte er mange børn på lidt plads. Vi ved, at der bliver slæbt masser af mudder og skidt med ind i den alder, og at der bliver spildt mad på stole og gulve. Derfor er vi særligt opmærksomme på, at der her skal tages ekstra godt fat.
Samtidig har vi stort fokus på miljørigtige produkter, så de små ikke tager skade af for mange giftstoffer i rengøringsmidlerne. Vi prøver altid at ramme den perfekte balance mellem de bedste rengøringsprodukter og det mest skånsomme for miljøet.

Institutionsrengøring med omtanke for miljø og små sarte hænder

Når I vælger Clean-up Service som leverandør af jeres institutionsrengøring, kan I forvente mange års erfaring og ekspertise inden for rengøringsbranchen. Vi har over 50 års erfaring med rengøring, herunder special rengøring af institutioner, skoler, klubber, SFO’er mv.

Vi sætter en stor ære i at værne om miljøet og naturen, og af samme årsag tager vi ressourceforbrug og indholdet i rengøringsmidlerne meget alvorligt. Clean-up Service bruger så vidt muligt udelukkende Svanemærkede rengøringsprodukter, når omstændighederne tillader det. Dette betyder, at institutionsrengøringen bliver så skånsom som muligt og at vi tager ansvar for både jer, vores medarbejdere, elever/børn, naturen og vores fælles fremtid.

Brugen af skånsomme og Svanemærkede rengøringsprodukter er ikke kun bedre for miljøet, men bidrager også til både jeres og børnenes sundhed. Når der er tale om institutioner er der oftest også tale om mange tilstedeværende bakterier. Disse skal slås ned på en effektiv, men skånsom måde, så børnene stadigvæk har mulighed for at kunne røre ved bordet og maden på samme tid, uden at de brugte rengøringsmidler påvirker deres helbred. De Svanemærkede rengøringsprodukter er nøje udvalgt til en institutionsrengøring, der er både mild og kraftig på én og samme tid.

Rengøring med fokus på virus og bakteriebekæmpelse

I en tid med hyppige virusudbrud, er det essentielt at være omhyggelig med rengøringsindsatsen. Ikke alene for at være på den sikre side mod særlige virusser, men også for at sikre et sundt og trygt miljø i skoler og daginstitutioner. En grundig og regelmæssig rengøring er afgørende for at forebygge nedlukning af afdelinger på grund af sygdom.

Vi tilbyder rengøring tilpasset behovene, uanset om det er i skolemiljøer eller for børnepasningsfaciliteter. Vores team er uddannet i specifikke rengøringsmetoder for at minimere risikoen for spredning af bakterier og virus. Vi sikrer, at fælles berøringsflader altid er omhyggeligt rengjort - dagligt.

Listen over fokuspunkter inkluderer:

 • IT-udstyr såsom mus og tastatur
 • ALLE håndtag (dørhåndtag, håndtag til køkkenskabe, køleskabshåndtag m.m.)
 • Tænd/sluk funktion på stikkontakter
 • Kaffemaskinen (og eventuelle knapper til denne)
 • Borde, stole og andre overflader der bliver hyppigt brugt.
 • Andet inventar, I gør os opmærksomme på er til fælles brug

Institutionsrengøring Fyn

Vi er en lokal rengøringsvirksomhed på Sydfyn. Så holder I til i Ringe, Stenstrup, Oure eller andre byer på Sydfyn, leverer vi professionel rengøring af institutioner. Ved aftale, kan andre områder på Fyn også arrangeres. For at lave en aftale eller få afklaret uddybende spørgsmål, kan du altid ringe til os eller skrive via vores kontaktformular.

Kontakt os på tlf. +45 62 21 68 12 eller send os en mail på post@clean-up.dk. Vi garanterer jer en ren fornøjelse.

Vi tilbyder også andre former for erhvervsrengøring.

Vi er en virksomhed, der kerer os om nærmiljøet. Derfor støtter vi lokale virksomheder i omegnen. Blandt andet GOG-håndbold og Svendborg Rabbits. Så ønsker I institutionsrengøring på Fyn og vælger os, vælger I samtidig en lokal medspiller.

Professionel instituionsrengøring

Clean-up Service A/S
Tvedvej 199
5700 Svendborg
CVR 69727514
Man - fre kl. 09 - 13

Ring +45 62 21 68 12

Kontakt os


Ring og få et 100 % uforpligtende tilbud