CitronMelisse
clean-top.jpg

Rensning af gulvtæppe på Midt- og Sydfyn

Rensning af gulvtæppe på Midt- og Sydfyn bl.a. rensning af ægte tæpper, uldtæpper, gulvtæpper mm.

6.600 KR. I SKATTEFRADRAG TIL PRIVATE

Husk at det i 2023 er muligt at fratrække op til 6.600 kr. i servicefradrag for blandt andet rensning af gulvtæppe, rengøring og vinduespudsning.

Når du vælger Clean-up Service tilbyder vi flere forskellige muligheder for professionel rensning af gulvtæpper. Vi kører ud til dig og sørger for dybdegående rens samt imprægnering. Med korrekt rengøring af dine tæpper kommer du bakterier til livs og får det flotte look tilbage, som da tæppet var nyt.

Clean-up Service har stor erfaring i rensning af gulvtæpper på Fyn og Langeland og tilbyder bl.a.:

  • Rensning af ægte tæpper
  • Rensning af gulvtæppe
  • Rensning af løse tæpper
  • Rensning af uldtæppe

Vi er eksperter i kemisk tæpperens så du bliver kvit med beskidte tæpper på den bedste måde i forhold til effektivitet og miljø. Kontakt os for en 100 % uforpligtende samtale og pris omkring rensning af tæpper - enten i dit private hjem, i fritidsboligen eller sommerhuset.

Clean-up Service tilbyder rensning af gulvtæppe i dit private hjem. Leder du derimod efter tæpperens til erhverv, tilbyder vi også denne service. Tæpperens til erhverv kan bl.a. være effektivt på kontorer, i mødelokaler, i receptioner, på hoteller, virksomheder og meget mere. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud. Rene tæpper er bl.a. med til at sikre en god sundhed hos dine medarbejdere, et bedre indeklima samt et rent og indbydende lokale.

Tørrens af tæpper - når rensning af gulvtæpper skal gå stærkt

Når vi tørrenser dine tæpper, bruges der et specialtilrettet tæpperens pulver, der minimerer nedetiden til ca. 30 minutter. Det er den tid det tager os fra vi starter til vi er færdige og lokalet atter kan tages i brug. Vi efterlader altså ikke våde tæpper som skal bruge dagevis på at tørre. Denne løsning giver suverænt rene og flotte tæpper, hurtigt!

Vi anbefaler at du renser dine tæpper (private såvel erhverv) mindst 2 gange om året, eventuelt oftere alt efter hvor meget de betrædes. På den måde holder du bakterier nede, din egen og husstandens sundhed oppe og får et tæppe, der er lugtfrit. Rensning af gulvtæppe kan være et svært og meget stort projekt uden det rette udstyr, og du risikerer at ødelægge mere end du gavner, hvis det ikke gøres korrekt.

Professionel rensning af gulvtæpper dræber bakterier

Udover at rene gulvtæpper fremstår mere professionelle, imødekommende og i stor grad kan påvirke lugten i et rum, er der et bakterielt fokus man ikke bør overse. Bakterier i gulvtæpperne trives af mange forskellige ting, bl.a. af:

  • Madrester
  • Jord og skidt
  • Hudceller
  • Pollen

Selvom tæppet ser rent og pænt ud, er det formentligt fyldt med bakterier, hvis ikke det renses professionelt ca. 2 gange om året. Løbende rensning af gulvtæpper gør selvfølgelig en forskel, dog er det vigtigt at der til en tæpperensning bruges de helt rigtige midler, der både slår bakterier ned, men også forhindrer at tæppet ødelægges. Dette gør sig gældende både i private hjem såvel som sommerhuset. Det er altså ikke nok blot at støvsuge og bruge indendørssko, strømpesokker eller lign.

Rensning af tæpper er hårdt arbejde og kan virke som en stor opgave hvis ikke man er trænet i opgaven. Hos Clean-up Service bruger vi den nyeste teknologi, de bedste rensemaskiner og mest effektive rensemidler med omtanke for miljøet. Spar kræfterne og lad én af vores professionelle kolleger klare tæpperensningen for dig hvis du befinder dig på Fyn eller Langeland. Vi er til at tale med og kan helt sikkert finde en løsning og et tidspunkt der passer dig.

Professionel rensning af tæpper vs den man selv kan lave - hvad er forskellen? 

Du kan godt købe forskellige midler til at rense dine egne tæpper, ligesom du kan leje udstyr og maskiner til at klare opgaven. For de fleste er dét at få rengjort gulvtæpperne ikke en opgave der sker så tit, måske én gang om året eller sjældenere. Det koster nogle penge i rensemidler, rensepulver samt leje af maskiner, og derfor er der ser mange en fordel i at hyre professionelle til at klare opgaven og selv slippe for besværet. Vi klarer rensning af gulvtæpper langt hurtigere end du selv ville kunne gøre og du får garanti for rene tæpper, der er renset i dybden, samt at der bliver brugt de rette kemikalier, der ikke ødelægger tæppets fibre eller farver.

Brug servicefradraget på tæpperensning og spar penge!

Vidste du, at du i 2022 kan få skattefradrag til tæpperensning på op til 6.400 kr.? Skattefradraget gælder alle personer i husstanden over 18 år og gælder blandt andet også rengøring som hovedrengøring og flytterengøring mv. Går du med en drøm om endelig at få professionel rens af tæpper er der nu al mulig grund til at slå til.

Læs mere om hvordan du får fradrag samt bliv klogere på mulighederne her på Håndværkerfradrag.

Professionelt tæpperensning

Clean-up Service A/S
Tvedvej 199
5700 Svendborg
CVR 69727514
Man - fre kl. 09 - 13

Ring +45 62 21 68 12

Kontakt os


Husk at du kan få fradrag for tæpperensning

Læs mere på www.haandvaerkerfradrag.dk