CitronMelisse
clean-top.jpg

Klinikrengøring på midt- og sydfyn

- Høj hygiejnestandard og certificerede ansatte

At drive klinik kræver ofte overholdelse af strenge hygiejnekrav fra myndighederne for, at minimere risikoen for infektion og bakterier hos patienterne. Hos Clean Up Service er du sikret kompetent og grundig rengøring af klinik på hele Sydfyn og Langeland - til aftalt tid hver gang! Vi er specialiseret i klinikrengøring som varierer fra den traditionelle rengøring.

Få en 100 % hygiejnisk og ren klinik der lever op til alle hygiejnekrav.

Klinikker som vi fast servicerer med højt specialiseret rengøring:

  • Lægehuse
  • Skønhedsklinikker
  • Tandlægeklinikker
  • Øjenklinikker

Vi har mange trofaste kunder gennem flere år i blandt andet Ringe, Faaborg, Svendborg og Tåsinge. Kontakt os og få et helt og aldeles uforpligtende tilbud.

Skræddersyet rengøring af klinik - du bestemmer

Hos Clean Up Service har vi utallige års erfaring med alle former for erhvervsrengøring og ved, at behovene kan være vidt forskellige. En klinikrengøring består ofte af en rengøringsmetode som minder om kontorrengøringen, men hvor der kan være ekstra fokus på desinfektion af særlige områder.

Vi har udvalgt alle vores produkter nøje til din klinikrengøring, og arbejder med kemikalier der er mindst muligt skadelige for miljøet, og dog drøje nok til at de virker effektivt. Hertil modtager alle vores medarbejdere grundig oplæring og uddannelse, og er naturligvis hygiejnecertificerede med certifikat.

En skræddersyet klinikrengøring består af en løsning du selv sammensætter. Vi afdækker i fællesskab dit behov til hyppighed, tidspunkter, hvilke services I ønsker vi varetager mv. hvorefter I dagligt kan møde ind til en klinik hvor alt er klaret og i orden.

​Klinikrengøring og serviceopgaver

Alt efter hvilket klinik der er tale om, kan der være mange ting og services man bør have et overblik over. Vi kan for eksempel i samme ombæring vi er der, sørge for at der er toiletpapir på toiletterne, opstille drikkevand, udskifte håndklæder, sørge for fyldte sæbebeholdere og alle den slags ting som bare skal fungere på en arbejdsplads. Det kan også være opgaver som at fylde papirservietterne op, få vandet planterne eller få kørt opvaskemaskinen.

Ingen klinik eller behov er ens. Vi står til rådighed, er lyttende og fleksible. Vi møder jer gerne på klinikken til en snak - helt uforpligtende. På den måde får I mulighed for at hilse på os og vi kan danne os et grundigt overblik over jeres behov for rengøring af klinikken, inden vi afgiver et tilbud.

Med Clean Up Service får i en samarbejdspartner der tager sit ansvar og opgaver meget seriøst. Vi har ansvarsfulde medarbejdere som lægger en dyd i at levere et godt stykke arbejde. I kan derfor trygt bruge os.

Professionel klinikrengøring

Clean-up Service A/S
Tvedvej 199
5700 Svendborg
CVR 69727514
Man - fre kl. 09 - 13

Ring +45 62 21 68 12

Kontakt os


Vi tilbyder rengøring af klinikker

Hos Clean-Up Service tilbyder vi også rengøring af klinikker. Du er velkommen til at kontakte os, for at høre nærmere omkring vores erfaringer.