CitronMelisse
clean-top.jpg

Klinikrengøring på midt- og sydfyn

- Høj hygiejnestandard og uddannet personale

At drive klinik kræver ofte overholdelse af strenge hygiejnekrav fra myndighederne for, at minimere risikoen for infektion og bakterier hos patienterne. Hos Clean-up Service er du altid sikret kompetent og grundig rengøring af klinik på hele Sydfyn og Langeland - til aftalt tid hver gang! Vi er specialiseret i klinikrengøring som varierer fra den traditionelle rengøring.

Få en 100 % hygiejnisk og ren klinik, der lever op til alle hygiejnekrav.

Klinikker som vi fast servicerer med højt specialiseret rengøring:

  • Lægehuse
  • Skønhedsklinikker
  • Tandlægeklinikker
  • Øjenklinikker

Vi har mange trofaste kunder gennem flere år i blandt andet Ringe, Faaborg, Svendborg og Tåsinge. Kontakt os og få et helt og aldeles uforpligtende tilbud.

Skræddersyet rengøring af klinik - du bestemmer

Hos Clean-up Service har vi over 50 års erfaring med alle former for erhvervsrengøring og ved, at behovene kan være vidt forskellige. En klinikrengøring består ofte af en rengøringsmetode, der minder om kontorrengøringen, men hvor der kan være ekstra fokus på desinfektion af særlige områder.

Vi har udvalgt alle vores produkter nøje til din klinikrengøring, og arbejder med kemikalier der er mindst muligt skadelige for miljøet, og dog drøje nok til at de virker effektivt. Hertil modtager alle vores medarbejdere grundig oplæring og uddannelse, og er naturligvis hygiejnecertificerede med certifikat.

En skræddersyet klinikrengøring består af en løsning, som du selv sammensætter. Vi afdækker i fællesskab dit behov til hyppighed, tidspunkter, hvilke services I ønsker vi varetager mv. hvorefter I dagligt kan møde ind til en klinik hvor alt er klaret og i orden.

Når der drives klinik er der strenge krav og høje forventninger til rengøringen, bl.a. for at undgå kontaminering eller smittespredning, men også bare for at give patienterne og de besøgende den bedste oplevelse. Der forventes en ren og helt bakteriefri klinik, så alle føler sig velkomne og sikre, både patienter og medarbejdere.
Hos Clean-up Service kender vi faldgruberne, der ofte bliver overset, men som gør en stor forskel. Det fx værende dørhåndtag, stænkflader, gribeflader, kontakter og andre berøringsoverflader, men også udstyr.

Vi tilbyder vores professionelle og omhyggelige rengøring af klinik til alle typer af klinikker, herunder lægepraksis, tandlægeklinikker, fysioterapeuter, skønhedsklinikker og kiropraktorer.

Klinikrengøring med omtanke for miljøet

Når I vælger Clean-up Service, vælger I samtidig også en sundere fremtid og en investering i miljøet. Selvom en klinikrengøring skal være effektiv, kan den nemlig sagtens foretages på en så miljøvenlig måde som overhovedet muligt. Hos Clean-up Service har vi ikke bare specialiseret os i kvalitetsbevidst rengøring af klinikker, men vi har også specialiseret os i de helt rigtige miljøvenlige rengøringsprodukter. Vi kerer os nemlig om miljøet og vores alle sammens fælles fremtid.

Vi anvender Svanemærkede rengøringsprodukter i så stort et omfang som muligt, da disse belaster miljøet mindst og dermed er det bedste valg. Der er dog visse situationer og opgaver, der kræver et mere hårdført og kraftigt rengøringsmiddel, men vi sørger for at dette bruges korrekt og afskaffes på mest miljøvenlige og fornuftige måde. Alle vores medarbejdere er desuden uddannede og instruerede i at bruge alle vores rengøringsprodukter samt hvordan hver opgave ved klinikrengøring bør klares, så resultatet bliver skinnende rent og bakteriefrit - hver eneste gang.

Brugen af miljøvenlige produkter er del af vores ansvarlighed, både overfor vores natur, men også for jer som kunde. De Svanemærkede rengøringsprodukter er nemlig også det bedste valg for jeres og patienternes sundhed. De er nemlig allergivenlige og parfumefri, da dette er med til at skabe et rent og sundt miljø, hvor alle kan opholde sig.
Alt tæller med i det samlede miljøregnskab og derfor bidrager vi gerne, hvor vi kan. Dette betyder, at vi løbende også inspirerer vores leverandører, mens vi også holder os opdaterede på ny forskning, metoder og produkter, der kan hjælpe vores sag.

Serviceopgaver og klinikrengøring erhverv

Alt efter hvilken klinik der er tale om, kan der være mange ting og services man bør have et overblik over. Vi kan for eksempel i samme ombæring vi er der, sørge for at der er toiletpapir på toiletterne, opstille drikkevand, udskifte håndklæder, sørge for fyldte sæbebeholdere og alle de slags ting, der bare skal fungere på en arbejdsplads. Det kan også være opgaver som at fylde papirservietterne op, få vandet planterne eller få kørt opvaskemaskinen.

Ingen klinik eller behov er ens. Vi står til rådighed, er lyttende og fleksible. Vi møder jer gerne på klinikken til en snak - helt uforpligtende. På den måde får I mulighed for at hilse på os og vi kan danne os et grundigt overblik over jeres behov for rengøring af klinikken, inden vi afgiver et tilbud.

Med Clean-up Service får i en samarbejdspartner, der tager sit ansvar og opgaver meget seriøst. Vi har ansvarsfulde medarbejdere, der lægger en dyd i at levere et godt stykke arbejde hver eneste dag. I kan derfor trygt bruge os til jeres klinikrengøring.

Kontakt os på tlf. +45 62 21 68 12 eller send os en mail på post@clean-up.dk og overlad trygt klinikrengøringen i vores hænder. Vi garanterer en ren fornøjelse.

Professionel klinikrengøring

Clean-up Service A/S
Tvedvej 199
5700 Svendborg
CVR 69727514
Man - fre kl. 09 - 13

Ring +45 62 21 68 12

Kontakt os


Vi tilbyder rengøring af klinikker

Hos Clean-Up Service tilbyder vi også rengøring af klinikker. Du er velkommen til at kontakte os, for at høre nærmere omkring vores erfaringer.