CitronMelisse
clean-top.jpg

Hovedrengøring på Fyn (midt- og sydfyn)

- Privat, erhverv og industri

HUSK 25.000 KR. I SERVICEFRADRAG SOM PRIVATPERSON
Du  kan få et servicefradrag på op til 25.000 kr. om året på rengøring for hver person i husstanden! Det gælder tæpperens, vinduespudsning, hovedrengøring mv.

Ønsker du rengøring på Fyn, har vi hos Clean Up service over 40 års erfaring med at levere professionel rengøring på Sydfyn og Langeland. Derfor kan du trygt lade os stå for at dit hjem eller erhvervsejendom er skinnende rent, imens du er på arbejde eller hvornår på ugen det nu passer dig at få gjort rent.

5 gode grunde til at vælge hovedrengøring fra Clean-Up Service

  • Vi er altid imødekommende og lytter til jeres behov
  • Vi har 46 års erfaring med professionel rengøring
  • Vi er punktlige og stabile
  • Vi går op i at vores medarbejdere trives
  • Vi skåner miljøet uden at gå på kompromis med kvaliteten

Erhvervsrengøring Svendborg

Vi er selv lokaliseret i Svendborg på Sydfyn. Står du og skal bruge hjælp til rengøring i en virksomhed, har vi forskellige B2B-løsninger, der passer til jeres behov. Ønsker du fx erhvervsrengøring på Fyn omkring Svendborg, Ringe, Langeland eller omkringliggende byer,, kører vi ud og servicerer jeres erhvervsejendomme med professionel rengøring. Der kan også i nogle tilfælde laves aftaler om rengøring på resten af Fyn.

Ring til os og få et 100 % uforpligtende tilbud på en enkelt opgave eller en fast aftale. Alle vores medarbejdere er veluddannet i brug af midler og metoder.

Privat rengøring Svendborg

Vi leverer privat rengøring i Svendborg og omegn. Fordi vi har erfaringen, ved vi også, at der ved rengøringshjælp på din privatadresse skal være stor tillid til os som leverandør af privat rengøring. Derfor forstår vi vigtigheden af klare aftaler og forventningsafstemning, så begge parter ved præcis hvad der skal ske, hvornår. Ønsker du privat rengøring på øvrige Fyn, er vi ikke afvisende for at dette kan arrangeres. Blot ring eller skriv og så ser vi på mulighederne for et samarbejde.

Vi udbyder:

  • Engangsrengøring ✓
  • Flytterengøring ✓
  • Hovedrengøring ✓
  • Faste ugentlige aftaler ✓

Lokal rengøring

Vi er en virksomhed, der kerer os om nærmiljøet og derfor støtter vi foreningslivet i omegnen. Blandt andet GOG-håndbold og Svendborg Rabbits. Så ønsker I enten privat eller erhvervsrengøring på Fyn og vælger os, vælger I samtidig en lokal medspiller.

Professionel hovedrengøring

Clean-up Service A/S
Tvedvej 199
5700 Svendborg
CVR 69727514
Man - fre kl. 09 - 13

Ring +45 62 21 68 12

Kontakt os


Husk at du kan få fradrag for hovedrengøring

Læs mere på www.haandvaerkerfradrag.dk