CitronMelisse
clean-top.jpg

Rengøring Ringe

Vi hjælper med rengøring i Ringe og omegn

Langt de fleste mennesker finder rengøringen kedelig og ser det som en besværlig pligt, der skal passes ind mellem alle hverdagens gøremål. Det behøver dog slet ikke at være tilfældet. Lad Clean-up Service stå for rengøringen og brug tiden på netop de ting, som du finder interessante.

Hos Clean-up Service varetager vi en bred portefølje af rengøringsopgaver, der er med til at lette hverdagen hos både virksomheder og i de private hjem.

Lad os stå for rengøringen! Vi varetager følgende typer af rengøringsopgaver:

 • Professionel erhvervsrengøring
 • Trappevask
 • Kontorrengøring
 • Tilbagevendende rengøring
 • Tæpperens
 • Flytterengøring
 • Klinikrengøring
 • Rengøring efter håndværkere og renovering
 • Institutionsrengøring

Vi foretager også de samme rengøringsopgaver hos private. Nedenfor har du mulighed for at læse mere om de to services.

Kontakt os gerne, hvis du har brug for professionel rengøring Ringe.
Tlf.: +45 62 21 68 12
Mail: post@clean-up.dk

Rengøring Ringe - erhverv

Lad Clean-up Service stå for jeres professionelle erhvervsrengøring i Ringe. Det giver jer ikke blot lækre og rene omgivelser at møde ind til, men giver jer også bedre tid til at bruge jeres kræfter på det, der virkelig tæller.

Vores erhvervs rengøring Ringe omfatter følgende specialer:

Hovedrengøring
Er der brug for at blive skrubbet godt i bund, kommer vi gerne forbi og klarer opgaven. Den daglige rengøring er nødvendig, men det er sjældent nok. Derfor er der brug for en grundig rengøring som supplement. I kan selv vælge hvor ofte I ønsker den grundige rengøring - fx om det er en gang om året eller en gang i kvartalet. Eller måske oftere ved behov.

Trappevask
Bagtrapper, hovedtrapper, boligforeninger, storcentre, kommunale trapper, kontorbygninger, indendørs og udendørs - vi klarer dem alle! Lad Clean-up Service varetage jeres trappevask og få pæne omgivelser, der byder både beboere, medarbejdere og kunder indenfor.

Kontorrengøring
Pæne og rene omgivelser er med til at styrke både produktiviteten og glæden hos medarbejderne. Vores kontor rengøring Ringe sikrer, at I møder ind til rene lokaler og kan byde kunder indenfor på professionel vis. Vi sørger desuden for at rengøre alle kontaktflader, der er dagligt i brug, hvilket er med til at sikre sunde kolleger.

Professionel erhvervs rengøring i Ringe
Vi har erfaring med rengøring af mange forskellige typer arbejdspladser - lige fra skoler, institutioner, banker, kontorer, butikker, fabrikker, klinikker, skurvogne og mandskabsvogne, færger og andet transport. Lad os stå for jeres professionelle erhvervsrengøring og mød ind til rene og rare arbejdsomgivelser.

Tæpperens
Bakterier hygger sig ekstra godt i tæpper, hvor de får lov til at ligge mellem trådene. Lad Clean-up Service stå for jeres tæpperengøring og få pæne og rene tæpper, der ikke indeholder alle de spændende bakterier og snavs, der giver anledning til uhygiejne.
Rens af tæpper kan endda foretages forholdsvis hurtigt, så I slipper for unødigt meget nedetid og kan anvende lokalerne igen.

Flytterengøring
Skal arbejdspladsen flyttes til et nyt sted? De fleste bliver overraskede over hvor meget det kræver, at gøre rent efter en flytning. Vi hjælper med jeres flytte rengøring Ringe og sørger for, at I kan overdrage nøglerne med god samvittighed.

Klinikrengøring
Når der skal gøres rent på klinikker, er der helt særlige regler der skal overholdes, hvilket afhænger af hvilken type klinik der er tale om. Lad os tage en snak om jeres udfordringer, krav og problemområder - så laver vi en skræddersyet plan, der tager hånd om alt dette.

Rengøring efter håndværkere
Måske har I stået overfor et renoveringsprojekt? Måske har I bare haft håndværkere forbi for at hænge lamper og billeder op. Uanset hvilke opgaver der er tale om, så sørger vi for, at I møder ind til pæne og rene omgivelser, efter at have haft håndværkere på besøg.

Institutionsrengøring
Lad børn og medarbejdere møde sikkert ind hver eneste dag. Vi sørger for trygge og rene omgivelser, hvor alle kontaktflader rengøres grundigt. Der anvendes kun skånsomme rengøringsmidler, der er blide mod de små hænder.

Rengøring Ringe - privat

Vi hjælper ikke kun med at holde rene omgivelser hos erhvervslivet, men også i de private hjem. Kontakt os gerne, hvis du ønsker hjælp til privat rengøring Ringe, herunder:

 • Fast privat rengøring
 • Hjemmehjælpsrengøring
 • Flytterengøring
 • Hovedrengøring
 • Håndværkerrengøring
 • Tæpperens

Rengøringen aftales ud fra dine behov, så du får nøjagtig den hjælp, som du går og drømmer om. Dette kan eksempelvis være opvask, aftørring af overflader, rengøring af køkken og badeværelse, støvsugning, gulvvask, tømme skraldespande eller boning af gulve.

Vi har over 50 års erfaring med både privat og erhvervsrengøring.
Har du brug for rengøring Ringe og omegn, så kontakt os på tlf. +45 62 21 68 12 eller send os en mail på post@clean-up.dk - så sørger vi for at give et uforpligtende tilbud på en skræddersyet rengøringsløsning.

Professionel kontorrengøring

Clean-up Service A/S
Tvedvej 199
5700 Svendborg
CVR 69727514
Man - fre kl. 09 - 13

Ring +45 62 21 68 12

Kontakt os


Ring og få et 100 % uforpligtende tilbud