CitronMelisse
clean-top.jpg

Rengøring Langeland

Vi hjælper med rengøringen på Langeland

Mange mennesker finder rengøringsopgaverne kedelige og som en pligt, der bare skal overstås. Det behøver dog ikke at være tilfældet. Lad Clean-up Service stå for rengøringen og brug tiden på andre ting.

Clean-up Service er dit rengøringsfirma på Langeland og vi varetager en lang række rengøringsopgaver, der gør hverdagen lettere for både private og virksomheder.

Vi hjælper dig gerne med opgaver inden for professionel erhvervsrengøring, herunder:

 • Trappevask
 • Kontorrengøring
 • Tilbagevendende rengøring
 • Tæpperens
 • Flytterengøring
 • Klinikrengøring
 • Håndværkerrengøring
 • Institutionsrengøring

De samme rengøringsopgaver varetages også hos private. Læs mere længere nede på siden.

Kontakt os allerede nu, hvis du har brug for professionel rengøring på Langeland.
Tlf.: +45 62 21 68 12
Mail: post@clean-up.dk

Vi gør opmærksom på, at vi desværre ikke dækker opgaver i Odense eller Nordfyn.

Rengøringsfirma på Langeland - Få en professionel rengøring til erhverv

Vi er dit professionelle rengøringsfirma på Langeland og hjælper dig til lækre og rene arbejdsomgivelser. Det er ikke kun bedre at møde ind til et rent arbejdsmiljø, det giver også medarbejderne mulighed for at bruge sine kræfter på det, der virkelig gør en forskel for virksomheden.

Du finder følgende services til rengøring på Langeland:

Hovedrengøring
Hvis der er brug for, at der rengøres og skrubbes helt i bund, så lægger vi gerne vejen forbi jeres virksomhed. Det er vigtigt med daglig rengøring men sommetider er det ikke nok og der er brug en mere grundig omgang.
Du har selv mulighed for at vælge hvor ofte du ønsker en hovedrengøring, eksempelvis om det er en gang i kvartalet, hvert halve år eller en enkelt gang om året.

Trappevask
Vi klarer alle trapperne - uanset om det er hovedtrapper, bagtrapper, centre, kontorer, boligforeninger eller noget helt andet. Trappe rengøring på Langeland er en del af vores specialer.

Rengøring af kontorer
Når dine medarbejdere færdes i pæne og rene omgivelser, vil det vise sig i både produktiviteten og deres trivsel. Vores kontor rengøring på Langeland sikrer, at I alle møder ind til rene og pæne kontorlokaler, hvor I også kan byde kunder velkomne.
Alle kontaktoverflader der anvendes på daglig basis får en grundig omgang, hvilket sikrer sunde og raske kolleger.

Erhvervs rengøring på Langeland
Der er langt fra kun kontorer, der er vores ekspertise. Vi har bred erfaring med rengøring af erhvervslokaler og forskellige typer af arbejdspladser. Vores erfaring tæller bl.a. skoler, institutioner, fabrikker, klinikker, skurvogne, mandskabsvogne, butikker og banker.

Tæpperens
Tæpper er et rent slaraffenland for bakterier. Undgå beskidte tæpper fyldt med bakterier og snavs og byd i stedet indenfor med pæne, rene tæpper. Clean-up Service foretager en effektiv rens, hvilket endda kan gøres på forholdsvis kort tid, så der slippes for unødig lang nedetid for lokalet.

Flytterengøring
Når arbejdspladsen skal flytte til nye lokaler, bliver de fleste ofte overraskede over den efterfølgende store rengøring. Clean-up Service er jeres rengøringsfirma på Langeland, der sørger for en effektiv rengøring, hvor du kan aflevere nøglerne med god samvittighed.

Klinikrengøring
Klinikker kræver særlig rengøring, da der er specielle regler, der skal overholdes. Søger du en professionel klinik rengøring på Langeland, så kontakt os allerede i dag. Vi har mange års erfaring med rengøring af klinikker, hvor der sættes fokus på jeres problemområder og udfordringer.

Håndværkerrengøring
Har du netop afsluttet et renoveringsprojekt? Måske har der blot været tale om en mindre indretningsopgave? Uanset hvad, så opstår der oftest beskidte omgivelser i forbindelse med besøg af håndværkere. Vi sørger for rene lokaler, der passer til de nye, pæne omgivelser.

Rengøring af institutioner
Børn og medarbejdere skal kunne møde sikkert ind hver eneste dag. Clean-up Service sørger for trygge og rene omgivelser, hvor der sættes stor fokus på effektiv rengøring af alle kontaktflader.

Privat rengøring på Langeland

Vi hjælper ikke kun med at holde rene omgivelser hos erhvervslivet, men også i de private hjem. Kontakt os gerne, hvis du ønsker hjælp til privat rengøring Ringe, herunder:

 • Fast privat rengøring
 • Hjemmehjælpsrengøring
 • Flytterengøring
 • Hovedrengøring
 • Håndværkerrengøring
 • Tæpperens

Vi indgår altid en aftale, der passer til dine behov. Dette sikrer dig, at du får nøjagtig den service, som du har brug for.

Med over 50 års erfaring, er vi det sikre valg, når det kommer til valg af rengøringsfirma på Langeland.
Har du brug for hjælp? Giv os et kald på tlf. +45 62 21 68 12 eller send os en mail på post@clean-up.dk.

Professionel kontorrengøring

Clean-up Service A/S
Tvedvej 199
5700 Svendborg
CVR 69727514
Man - fre kl. 09 - 13

Ring +45 62 21 68 12

Kontakt os


Ring og få et 100 % uforpligtende tilbud