CitronMelisse
clean-top.jpg

Trappevask Fyn (midt- og sydfyn)

Trappevask Fyn (Midt- og Sydfyn) - vi tilbyder trappevask til erhvervslivet i Svendborg, Ringe, Faaborg og på Langeland

Trappeopgange er befærdede steder og det er væsentligt, at de holdes rene med regelmæssig og omhyggelig trappevask. Vi har mange års ekspertise og erfaring med professionel trappevask for boligforeninger og virksomheder, og alle vores medarbejdere er kompetente og veluddannede – det er jeres garanti for en veludført trappevask.

Vi bruger ikke klude til trappevask, men bruger i stedet flade mopper. Det giver det bedste og mest hygiejniske resultat. Det er Fynsk kvalitet, når det er bedst.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon +45 6221 6812, for et uforpligtende tilbud på trappevask på Fyn og den sydlige omegn.

Trapperengøring på Fyn med fast interval

Vi indgår en fast aftale med jer så trappevasken bedst muligt klares efter jeres behov. Vi gør en dyd ud af vores gode omtale og efterlader beboernes trappeopgang skinnende ren. Den gode og nærværende kundeservice er et vigtigt forretningsområde for os, og vi skalerer eller ændrer gerne planen i takt med at jeres behov måtte ændre sig.

Udover at levere et godt stykke arbejde hver gang, har vi et bankende hjerte for miljøet. Vi har en række processer som gør, at vi tager et stort hensyn til vores fælles fremtid og bruger ikke unødige kemikalieholdige produkter, der forurener vores natur eller mennesker. Vores bæredygtige indstilling til rengøring afspejles af en sund tilgang til brug af ressourcer og de produkter vi anvender.

Alle vores ansatte uddannes desuden i at håndtere affald og oplæres i rengøringstekniker, der belaster miljøet mindst muligt. Selvom vores hjerte banker for miljøet samt sikker, men effektiv rengøring, så tilbyder Clean-up Service stadig en billig trappevask i Svendborg og store dele af Fyn samt Langeland.

Hovedrengøring af trappeopgange og bagtrapper

Vi tilbyder trappevask på Fyn og Langeland, både trappeopgange og bagtrapper. Vi leverer Fynsk kvalitet og loyalitet. Når I skal have klaret trapperne, kan I roligt regne med os.

Vi er på pletten som aftalt og sørger for en professionel håndtering af ejendommens trappevask.

  • Brug os til alle slags opgaver, f.eks.:
  • Trappeopgange i boligforeninger
  • Trappearealer i kontorbygninger
  • Bagtrapper i boligforeninger
  • Trapper i storcentre
  • Kommunale inde/ude trappearealer

Gennem årene har vi udført trappevask i et utal af ejendomme rundt om på hele fyn, primært den sydlige del. Vi har mange tilfredse kunder i både Svendborg, Ringe, Fåborg og sågar også på Langeland.

Grundig trappevask

Når I vælger at få foretaget en trappevask på Fyn eller Langeland, kan I forvente en grundig rengøring af overfladerne på trappen. Dog skal I være opmærksomme på at der i sagens natur er tale om trappevask og altså ikke en hovedrengøring.
Vi sørger for at foretage en grundig trappevask, hvor alle trin og reposer vaskes grundigt, så der ikke er spor efter støv, mudder, grus osv. samt hvis der er spildt væske eller lignende.

Ønsker I en mere dybdegående rengøring, hvor der tages hånd om alle flader, hjørner osv. så tilbyder Clean-up Service også hovedrengøring, hvor der skrubbes helt i bund.

Miljørigtig trappevask på Fyn

Når I vælger Clean-up Service til jeres trappevask på Fyn og omegn, så vælger I samtidig også en fælles fremtid med fokus på miljøet. Vi gør nemlig brug af rengøringsmidler med Svanemærket i et så stort omfang som overhovedet muligt. De Svanemærkede produkter sikrer en effektiv, men mild rengøring på én og samme tid.

De milde Svanemærkede rengøringsmidler sikrer at brugere og beboere af trapperne får en så god oplevelse hver eneste gang. Der er eksempelvis ikke parfume i disse rengøringsmidler, hvilket er baggrunden for mange menneskers allergi og irritationer i luftveje og på huden.
Svanemærkede produkter er milde og drøje i brug, men dette betyder ikke at de er mindre effektive. Vi sørger for en grundig trappevask hver eneste gang, så I står tilbage med en lækker og ren trappeopgang, der er rar at færdes på og er både bakterie-, støv-, skidt- og lugtfri.

Selvom vi i så stor udstrækning som muligt bruger milde og miljørigtige produkter, kan det sommetider dog være nødvendigt med enkelte skrappere midler, der kan tage de meget genstridige pletter eller lugtgener. I disse tilfælde kan I vide jer sikre på, at alle vores medarbejdere hos Clean-up Service er uddannet i de rette rengøringsmetoder samt brugen af produkterne. Dette betyder, at de anvendes ansvarligt med omtanke for miljøet og brugerne samt at de bruges i de rette mængder og afskaffes korrekt.

Trappevask Fyn og Langeland - få et uforpligtende tilbud

Clean-up Service tilbyder altid et uforpligtende tilbud på trappevask på Fyn. Sammen drøfter vi jeres behov samt de muligheder vi kan tilbyde jer. Vi er en stor veletableret rengøringsvirksomhed med mange års erfaring. Ingen opgaver er derfor for store og vi kan snildt tilpasse en løsning, der matcher jeres behov for trappevask på Fyn.

Ring til os og lad os få en snak. Vi kan fanges på tlf. +45 6221 6812.

Underleverandør til trappevask søges

Clean-up Service søger løbende nye underleverandører til trappevask. Kontakt os gerne på tlf. +45 6221 6812 eller mail post@clean-up.dk, hvis du er interesseret i at høre mere.

professionel trappevask

Vi tilbyder høj kvalitet og stabil service på trappevask og anden rengøring -  hver dag hele året rundt.

Ring +45 62 21 68 12

Kontakt os