CitronMelisse
clean-top.jpg

Trappevask på Fyn (midt- og sydfyn)

- vi tilbyder trappevask til erhvervslivet i Svendborg, Ringe, Fåborg og på Langeland

Trappeopgange er befærdede steder, og det er væsentligt, at de holdes rene med regelmæssig og omhyggelig trappevask. Vi har mange års ekspertise og erfaring med professionel trappevask for boligforeninger og virksomheder, og alle vores medarbejdere er kompetente og veluddannede – det er din garanti for veludført trappevask.

Vi bruger ikke klude til trappevask, men i stedet flade mopper. Det giver det bedste og mest hygiejniske resultat. Det er Fynsk kvalitet når det er bedst.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon +45 6221 6812, for et uforpligtende tilbud på trappevask på fyn og den sydlige omegn.

Trapperengøring med fast interval

Vi indgår en fast aftale med jer så trappevasken bedst muligt klares efter jeres behov. Vi gør en dyd ud af vores gode omtale og efterlader beboernes trappeopgang skinnende ren. Den gode og nærværende kundeservice er et vigtigt forretningsområde for os, og vi skalere eller ændrer gerne planen i takt med at jeres behov måtte ændre sig.

Udover at levere et godt stykke arbejde hver gang, har vi et bankende hjerte for miljøet. Vi har en række processer som gør, at vi tager et stort hensyn til vores fælles fremtid og bruger ikke unødige kemikalieholdige produkter som forurener vores natur eller mennesker. Vores bæredygtige indstilling til rengøring afspejles af en sund tilgang til brug af ressourcer og de produkter vi anvender.

Alle vores ansatte uddannes desuden i at håndtere affald og oplæres i rengøringstekniker, som belaster miljøet mindst muligt.

Hovedrengøring af trappeopgange og bagtrapper

Vi tilbyder trappevask på Fyn og Langeland, både trappeopgange og bagtrapper. Vi leverer Fyns kvalitet og loyalitet. Når I skal have klaret trapperne kan I roligt regne med os.

Vi er på pletten som aftalt og sørger for en professionel håndtering af ejendommens trappevask. Brug os til alle slags opgaver, f.eks.:

  • Trappeopgange i boligforeninger
  • Trappearealer i kontorbygninger
  • Bagtrapper i boligforeninger
  • Trapper i storcentre
  • Kommunale Inde/ude trappearealer

Igennem årene har vi udført trappevask i et utal af ejendomme rundt om på hele fyn, primært den sydlige del. Vi har mange tilfredse kunder i både Svendborg, Ringe, Fåborg og sågar også på Langeland.

Trappevask på Fyn og Langeland - Få uforpligtende tilbud

Clean Up Service tilbyder altid et uforpligtende tilbud. Sammen drøfter vi jeres behov samt de muligheder vi kan tilbyde jer. Vi er en stor veletableret rengøringsvirksomhed med mange års erfaring. Ingen opgave er derfor for store og vi kan snildt tilpasse en løsning der matcher jeres behov for trappevask.

Ring til os og lad os få en snak. Vi kan fanges på +45 6221 6812

professionel trappevask

Vi tilbyder høj kvalitet og stabil service på trappevask og anden rengøring -  hver dag hele året rundt.

Ring +45 62 21 68 12

Kontakt os