CitronMelisse
clean-top.jpg

Tæpperens Fyn (midt- og sydfyn)

-  Professionel tæpperensning til virksomheder

Når I vælger Clean-up Service tilbyder vi flere forskellige muligheder for professionel tæpperens. Vi kører ud til jer og sørger for dybdegående rens samt imprægnering. Når der foretages en korrekt rengøring af jeres tæpper, kommer I bakterier til livs og får det flotte look tilbage, som da tæppet var nyt. Clean-up Service har stor erfaring i tæpperensning på Fyn og Langeland og har stolt serviceret bl.a:

  • Hoteller
  • Kontorlokaler
  • Receptioner
  • Virksomheder
  • Mødelokaler
  • Og mange flere

Vi er eksperter i kemisk tæpperens, så I bliver kvit med beskidte tæpper på den bedste måde i forhold til effektivitet og miljø. Kontakt os for en 100 % uforpligtende samtale og pris omkring rengøring af tæpper - i virksomheden, på kontoret, på hotellet eller lignende.

Vi tilbyder professionel tæpperens på Fyn og Langeland til erhverv, herunder hoteller, virksomheder, kontorlokaler, kontorhoteller, receptioner, mødelokaler og lignende.
Søger du derimod efter privat tæpperens til hjemmet? Clean-up Service leverer også en hurtigt og effektiv professionel tæpperensning til private hjem, så du slipper for besværet for at gøre det selv og får pæne, rene og lugtfri tæpper derhjemme.

Tørrens af tæpper - når lokalet skal bruges straks

Når lokalet ikke kan have en længere nedetid, så er tørrens af tæpperne en ideel løsning. Typisk vil disse situationer være gældende for hoteller, kontorer eller lignende erhvervslokaler, hvor lokalet/lokalerne skal kunne tages i brug relativt hurtigt efterfølgende. I tilfælde som disse er en professionel tæpperens et valg, der tilgodeser jeres behov og I undgår unødig nedetid.

Når vi tørrenser jeres tæpper, bruges der et specialtilrettet tæpperens pulver, der minimerer nedetiden til ca. 30 minutter. Det er den tid det tager os fra vi starter til vi er færdige og lokalet atter kan tages i brug. Vi efterlader altså ikke våde tæpper som skal bruge dagevis på at tørre. Denne løsning giver suverænt rene og flotte tæpper, hurtigt!

Vi anbefaler at I renser jeres tæpper mindst 2 gange om året, eventuelt oftere alt efter hvor meget de betrædes. På den måde holder I bakterier nede, medarbejdernes sundhed oppe og får et tæppe der er lugtfrit. Rensning af tæpper kan være et svært og meget stort projekt uden det rette udstyr, og du risikerer at ødelægge mere end du gavner, hvis det ikke gøres korrekt.

Professionel tæpperens dræber bakterier

Udover at rene tæpper fremstår mere professionelle, imødekommende og i stor grad kan påvirke lugten i et rum, er der et bakterielt fokus man ikke bør overse. Bakterier i gulvtæpperne trives af mange forskellige ting, bl.a. af:

  • Madrester
  • Jord og skidt
  • Hudceller
  • Pollen

Selvom tæppet ser rent og pænt ud, er det formentligt fyldt med bakterier hvis ikke det renses professionelt ca. 2 gange om året. Løbende rengøring af tæpper gør selvfølgelig en forskel, dog er det vigtigt at der til en tæpperensning bruges de helt rigtige midler, der både slår bakterier ned men også forhindrer at tæppet ødelægges. Det er altså ikke nok blot at støvsuge og bruge indendørssko, strømpesokker eller lign.

Rensning af tæpper er hårdt arbejde og kan virke som en stor opgave, hvis ikke man er trænet i opgaven. Hos Clean-up Service bruger vi den nyeste teknologi, de bedste rensemaskiner og mest effektive rensemidler med omtanke for miljøet. Spar kræfterne og lad én af vores professionelle kolleger klare den professionelle tæpperens. Vi tilbyder tæpperens Fyn (Midt og Syd) og Langeland - desuden er vi altid til at tale med og kan helt sikkert finde en løsning og et tidspunkt der passer jer.

Professionel tæpperensning vs den man selv kan lave - hvad er forskellen?

I kan godt købe forskellige midler til at rense jeres egne tæpper, ligesom I kan leje udstyr og maskiner til at klare opgaven. For de fleste er dét at få rengjort gulvtæpperne ikke en opgave der sker så tit, måske én gang om året og ofte sjældnere. Det koster nogle penge i rensemidler, rensepulver samt leje af maskiner, og derfor er der ser mange en fordel i at hyre professionelle til at klare opgaven og selv slippe for besværet. Vi klarer rengøring af tæpper langt hurtigere end I selv ville kunne gøre og I får garanti for rene tæpper, der er renset i dybden, samt at der bliver brugt de rette kemikalier, der ikke ødelægger tæppets fibre eller farver.

Mild og effektiv tæpperens på Fyn med omtanke for miljøet

Hos Clean-up Service står vi sammen om en fælles fremtid. Vores alle sammens fremtid er her på kloden og af samme årsag skal vi passe så godt på den, som vi overhovedet kan. Det betyder, at vi i så stort omfang muligt gør brug af Svanemærkede rengøringsprodukter, da de passer godt på både miljøet og jer. De Svanemærkede produkter giver en mild, men effektiv professionel tæpperens, der samtidig sikrer, at jeres medarbejdere, besøgende og kunder ikke udsættes for unødig kemi, allergi og parfume.

Udover brugen af de Svanemærkede produkter med omtanke for miljøet, sørger vi også for at uddanne alle vores medarbejdere i de bedste rengøringsmetoder, der matcher vores høje standarder og krav.

Har I brug for en professionel tæpperens på Fyn, så kontakt Clean-up Service på tlf. +45 62 21 68 12 eller send en mail på post@clean-up.dk. Vi garanterer jer en ren fornøjelse.

Professionelt tæpperensning

Clean-up Service A/S
Tvedvej 199
5700 Svendborg
CVR 69727514
Man - fre kl. 09 - 13

Ring +45 62 21 68 12

Kontakt os


Husk at du kan få fradrag for tæpperensning

Læs mere på www.haandvaerkerfradrag.dk