CitronMelisse
clean-top.jpg

Tæpperens Fyn

- Tæpperensning til private og virksomheder

25.000 KR. I SKATTEFRADRAG TIL PRIVATE
Husk at det fra 2021 er muligt at fratrække op til 25.000 kr. i servicefradrag for blandt andet tæpperensning, rengøring og vinduespudsning.

Når du vælger Clean-up service tilbyder vi flere forskellige muligheder for professionelt rensning af tæpper. Vi kører ud til jer og sørger for dybdegående rens samt imprægnering. Kom bakterier til livs og få det flotte look tilbage som da tæppet var nyt. Clean-up Service har stor erfaring i tæpperensning på Fyn og Langeland og har stolt serviceret bl.a:

  • Hoteller
  • Kontorlokaler
  • Private hjem
  • Receptioner
  • Mødelokaler
  • Og mange flere

Vi er eksperter i kemisk tæpperens så du bliver kvit med beskidte tæpper på den bedste måde i forhold til effektivitet og miljø. Kontakt os for en 100 % uforpligtende samtale og pris.

Tørrens af tæpper - når lokalet skal bruges straks

Når lokalet ikke kan have en længere nedetid er tørrens af tæpperne en ideel løsning. Typisk vil disse situationer være gældende for hoteller, kontorer eller lign. erhvervslokaler, hvor lokalet(ne) skal kunne tages i brug relativt hurtigt efterfølgende.

Når vi tørrenser jeres tæpper bruges et specialtilrettet pulver, som minimerer nedetiden til ca. 30 minutter. Det er den tid det tager os fra vi starter til vi er færdige og lokalet atter kan tages i brug. Vi efterlader altså ikke våde tæpper som skal bruge dagevis på at tørre. Denne løsning giver suverænt rene og flotte tæpper, hurtigt!

Vi anbefaler at du renser dine tæpper (private såvel erhverv) mindst 2 gange om året, eventuelt oftere alt efter hvor meget de betrædes. På den måde holder du bakterier nede, medarbejdernes sundhed oppe og får et tæppe som er lugtfrit.

Professionel tæpperensning dræber bakterier

Udover at rene tæpper fremstår mere professionelle, imødekommende og i stor grad kan påvirke lugten i et rum, er der et bakterielt fokus man ikke bør overse. Bakterier i gulvtæpperne trives af mange forskellige ting, bl.a. af:

  • Madrester
  • Jord og skidt
  • Hudceller
  • Pollen

Selvom tæppet ser rent og pænt ud, er det formentligt fyldt med bakterier hvis ikke det renses professionelt ca. 2 gange om året. Det er vigtigt at der til en tæpperensning bruges de helt rigtige midler, der både slår bakterier ned men også forhindrer at tæppet ødelægges. Dette gør sig gældende både i private hjem såvel som på arbejdspladser. Det er altså ikke nok blot at støvsuge og bruge indendørssko, strømpesokker eller lign.

Rensning af tæpper er hårdt arbejde og kan virke som en stor opgave hvis ikke man er trænet i opgaven. Hos Clean-up Service bruger vi det nyeste teknologi, de bedste rensemaskiner og mest effektive rensemidler med omtanke for miljøet. Spar kræfterne og lad én af vores professionelle kolleger klare tæpperensningen for dig hvis du/I befinder jer på Fyn eller langeland. Vi er til at tale med og kan helt sikkert finde en løsning og et tidspunkt der passer jer.

Brug servicefradraget på tæpperensning og spar penge!

Vidste du, at du fra 2021 kan få skattefradrag til tæpperensning på op til 25.000 kr.? Skattefradraget gælder alle personer i husstanden over 18 år og gælder blandt andet også rengøring som hovedrengøring og flytterengøring mv.

Læs mere om hvordan du får fradrag samt bliv klogere på mulighederne her på Håndværkerfradrag

Professionelt tæpperensning

Clean-up Service A/S
Tvedvej 199
5700 Svendborg
CVR 69727514
Man - fre kl. 09 - 13

Ring +45 62 21 68 12

Kontakt os


Husk at du kan få fradrag for tæpperensning

Læs mere på www.haandvaerkerfradrag.dk