CitronMelisse
clean-top.jpg

Privat rengøring i Svendborg - og resten af midt- og sydfyn

Slip for besværet, få privat rengøringshjælp af os - OG få 6.600 kr i servicefradrag

En fast aftale til rengøring er ikke blot forbeholdt erhvervslivet. Du kan som privatperson også sagtens nyde godt af, at få en hånd med i hjemmet, som kan være særligt tiltrængt i de travle børnefamilier eller ældre som ikke orker det selv mere. Privat rengøring er for alle.

Du behøver heller ikke have en fast aftale, det kan også være at du helt sporadisk ønsker privat rengøringshjælp til en flytning, til efter et byggeprojekt hvor håndværkerne har svinet eller du bare ønsker lidt mere fritid i ny og næ, og hellere vil bruge din tid på noget andet end at vaske gulve, pudse vinduer eller vaske køkken ned. Rengøring til private er en service, som vi sideløbende har tilbudt hundredvis af tilfredse kunder i Svendborg, Faaborg og resten af Sydfyn - og vi har mere end 40 års erfaring at trække på, når det gælder rengøring til private og erhverv.

Rengøring i privat hjem er en tillidssag

Vi har fuld forståelse for at det er en stor tillidssag at lukke fremmede ind i sit hjem, og det er et ansvar vi tager meget seriøst. Vi gør alt for at du føler dig tryg med klare aftaler og imødekommende personale, der har forståelse for at skabe et tillidsvækkende samarbejde.

Efter mange års erfaring ved vi, at de fleste kunder til privat rengøring af samme årsag foretrækker at holde fast i det samme rengøringsfirma over længere perioder. Det er rart og betryggende at vide hvem der kommer i sit private hjem, hvilket vi efterlever efter bedste evne.

Selvom vi tilbyder privat rengøring, tilbyder vi også erhvervsrengøring. Trods opgavernes vidt forskellige omfang, så har vi stor erfaring med begge dele, så du kan føle dig tryg med en viden om at vores mangeårige ekspertise sikrer dig det bedste resultat.
Uanset om du søger privat rengøring eller erhvervsrengøring, står vi altid klar til at hjælpe dig med opgaven. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på tlf. +45 62 21 68 12 eller mail til post@clean-up.dk. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig til et renere hjem eller erhvervslokale.

Rengøring til private - SERVICEFRADRAG PÅ 6.600 KR.!

Som privatperson kan du i 2023 få et servicefradrag på 6.600 kr. pr. person i husstanden. Dette servicefradrag dækker både i din primære bolig, men også i dit fritidshus eller sommerhus. Servicefradraget kan eksempelvis bruges på privat rengøring.

Privatpersoner kan blandt andet bruge fradraget på:

  • Vask og aftørring af alle slags overflader i boligen
  • Opvask, tøjvask og strygning
  • Gulvvask, støvsugning og boning af gulvene
  • Rengøring af badeværelse og toiletfaciliteter
  • Rens eller vask af tæpper, gardiner, persienner m.m.
  • Vinduespolering - både udvendigt og indvendigt
  • Privat rengøring efter håndværkere
  • Rengøring til private efter flytning

Ring og få et godt tilbud, vi er til at snakke med.

Rengøring private hjem - til alt det du ikke selv gider eller kan

Har dit badeværelse været svigtet gennem længere tid og er kalkaflejringerne så store, at du næsten får sved på panden bare af tanken om at skurre det ned, så kontakt i stedet os. Vi har nogle langt mere effektive rengøringsmidler end man typisk har i de private hjem. Hertil har vi dog også stor uddannelse i vores produkter og på trods for, at de kan være skrappe og drøje i brug, har vi naturligvis helt styr på hvilke overflader der kan tåle hvad.

Vi rengør og nedvasker også gerne hele dit private køkken, indvendigt og udvendigt samt sørger for at gammelt fedt og snavs forsvinder fuldstændigt. Mange er glade for en sådan nedvaskning, når de for eksempel flytter i ny bolig og skal overtage eksempelvis en lejebolig eller fraflytter én, og gerne vil gøre den pæn og klar til den næste lejer.

Privat rengøring på den miljørigtige måde

Vi har alle et ansvar for at bringe planeten videre i pæn stand og derfor tager Clean-up Service naturligvis også del i dette. Svanemærkede rengøringsmidler er vores fortrukne til alle typer privat rengøring, da de på én og samme tid er både milde og effektive. De Svanemærkede produkter er desuden uden parfume, hvilket er det sundeste valg for dig og din familie, da parfume kan være årsag til allergi og irritation i både luftveje og huden.

Du kan vide dig sikker på at det altid er uddannede fagpersoner, der tager sig af opgaven, når der er tale om privat rengøring, hvilket afspejler sig i både brug, metode og afskaffelse - og naturligvis resultatet, der er skinnende rent.

Få et uforpligtende tilbud på privat rengøring

Rengøring til private er til overkommelige priser og du er altid velkommen til at ringe eller skrive for et 100% uforpligtende tilbud. Vi dækker hele Midt- og Sydfyn samt Langeland og alle brofaste øer i det sydfynske øhav. Ønsker du rengøring af private hjem andre steder på Fyn, kan dette muligvis sagtens lade sig gøre. Kontakt os gerne.

Ring på tlf. +45 62 21 68 12 eller skriv til en mail til post@clean-up.dk.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Rengøring til private

Clean-up Service A/S
Tvedvej 199
5700 Svendborg
CVR 69727514
Man - fre kl. 09 - 13

Ring +45 62 21 68 12

Kontakt os


Solidt dansk rengøringsfirma

Med +50 års erfaring