CitronMelisse
clean-top.jpg

Privat rengøring i Svendborg - og resten af midt- og sydfyn

Slip for besværet, få privat rengøringshjælp af os - OG få 6.600 kr i servicefradrag

En fast aftale til rengøring er ikke blot forbeholdt erhvervslivet. Du kan som privatperson også sagtens nyde godt af, at få en hånd med i hjemmet, som kan være særligt tiltrængt i de travle børnefamilier eller ældre som ikke orker det selv mere. Privat rengøring er for alle.

Du behøver heller ikke have en fast aftale, det kan også være at du helt sporadisk ønsker privat rengøringshjælp til en flytning, til efter et byggeprojekt hvor håndværkerne har svinet eller du bare ønsker lidt mere fritid i ny og næ, og hellere vil bruge din tid på noget andet end at vaske gulve, pudse vinduer eller vaske køkken ned. Rengøring til private er en service, som vi sideløbende har tilbudt hundredvis af tilfredse kunder i Svendborg, Faaborg og resten af Sydfyn - og vi har mere end 40 års erfaring at trække på, når det gælder rengøring til private og erhverv.

Rengøring i privat hjem er en tillidssag

Vi har fuld forståelse for at det er en stor tillidssag at lukke fremmede ind i sit hjem, og det er et ansvar vi tager meget seriøst. Vi gør alt for at du føler dig tryg med klare aftaler og imødekommende personale, der har forståelse for at skabe et tillidsvækkende samarbejde.

Efter mange års erfaring ved vi, at de fleste kunder til privat rengøring af samme årsag foretrækker at holde fast i det samme rengøringsfirma over længere perioder. Det er rart og betryggende at vide hvem der kommer i sit private hjem, hvilket vi efterlever efter bedste evne.

Selvom vi tilbyder privat rengøring, tilbyder vi også erhvervsrengøring. Trods opgavernes vidt forskellige omfang, så har vi stor erfaring med begge dele, så du kan føle dig tryg med en viden om at vores mangeårige ekspertise sikrer dig det bedste resultat.
Uanset om du søger privat rengøring eller erhvervsrengøring, står vi altid klar til at hjælpe dig med opgaven. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på tlf. +45 62 21 68 12 eller mail til post@clean-up.dk. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig til et renere hjem eller erhvervslokale.

Rengøring til private - SERVICEFRADRAG PÅ 6.600 KR.!

Som privatperson kan du i 2023 få et servicefradrag på 6.600 kr. pr. person i husstanden. Dette servicefradrag dækker både i din primære bolig, men også i dit fritidshus eller sommerhus. Servicefradraget kan eksempelvis bruges på privat rengøring.

Privatpersoner kan blandt andet bruge fradraget på:

  • Vask og aftørring af alle slags overflader i boligen
  • Opvask, tøjvask og strygning
  • Gulvvask, støvsugning og boning af gulvene
  • Rengøring af badeværelse og toiletfaciliteter
  • Rens eller vask af tæpper, gardiner, persienner m.m.
  • Vinduespolering - både udvendigt og indvendigt
  • Privat rengøring efter håndværkere
  • Rengøring til private efter flytning

Ring og få et godt tilbud, vi er til at snakke med.

Rengøring private hjem - til alt det du ikke selv gider eller kan

I en travl hverdag kan det være en udfordring at finde tid til både arbejde, familie, fritidsinteresser og huslige pligter. Med vores privatrengøringstjeneste i Svendborg og på resten af Midt- og Sydfyn, tilbyder vi dig en hjælpende hånd, så du kan frigøre tid til det, der virkelig betyder noget for dig. Forestil dig glæden ved at komme hjem til et rent og indbydende hjem, uden at du selv har løftet en finger. Vores erfarne og pålidelige rengøringspersonale sørger for, at dit hjem skinner, mens du bruger din tid på det, du elsker.

Vores privatrengøringstjenester er fleksible og tilpasset dine specifikke behov. Uanset om du har brug for en grundig hovedrengøring, regelmæssig vedligeholdelse af dit hjem, eller en særlig indsats efter en fest eller et arrangement, står vi klar til at hjælpe. Vi forstår vigtigheden af et rent hjem og den ro og tilfredshed, det bringer. Derfor er vi dedikerede til at levere rengøring af højeste kvalitet, der opfylder dine forventninger hver gang.

Vælg Clean-up Service for en bekymringsfri privatrengøring, der giver dig mere tid til at nyde livet. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan gøre en forskel i dit hjem med vores professionelle rengøringstjenester.

Privat rengøring på den miljørigtige måde

Vi har alle et ansvar for at bringe planeten videre i pæn stand og derfor tager Clean-up Service naturligvis også del i dette. Svanemærkede rengøringsmidler er vores fortrukne til alle typer privat rengøring, da de på én og samme tid er både milde og effektive. De Svanemærkede produkter er desuden uden parfume, hvilket er det sundeste valg for dig og din familie, da parfume kan være årsag til allergi og irritation i både luftveje og huden.

Du kan vide dig sikker på at det altid er uddannede fagpersoner, der tager sig af opgaven, når der er tale om privat rengøring, hvilket afspejler sig i både brug, metode og afskaffelse - og naturligvis resultatet, der er skinnende rent.

Få et uforpligtende tilbud på privat rengøring

Rengøring til private er til overkommelige priser og du er altid velkommen til at ringe eller skrive for et 100% uforpligtende tilbud. Vi dækker hele Midt- og Sydfyn samt Langeland og alle brofaste øer i det sydfynske øhav. Ønsker du rengøring af private hjem andre steder på Fyn, kan dette muligvis sagtens lade sig gøre. Kontakt os gerne.

Ring på tlf. +45 62 21 68 12 eller skriv til en mail til post@clean-up.dk.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Rengøring til private

Clean-up Service A/S
Tvedvej 199
5700 Svendborg
CVR 69727514
Man - fre kl. 09 - 13

Ring +45 62 21 68 12

Kontakt os


Solidt dansk rengøringsfirma

Med +50 års erfaring