CitronMelisse
clean-top.jpg

Privat rengøring i Svendborg - og resten af sydfyn

- Slip for besværet og få privat rengøringshjælp af os

En fast aftale til rengøring er ikke blot forbeholdt erhvervslivet. Du kan som privatperson også sagtens nyde godt af, at få en hånd med i hjemmet, som kan være særligt tiltrængt i de travle børnefamilier eller ældre som ikke orker det selv mere.

Du behøver heller ikke have en fast aftale, det kan også være at du helt sporadisk ønsker privat rengøringshjælp til en flytning, til et byggeprojekt hvor håndværkerne har svinet eller du bare ønsker lidt mere fritid i ny og næ, og hellere vil bruge din tid på noget andet end at vaske gulve, pudse vinduer eller vaske køkken ned. Rengøring til private er en service vi sideløbende har tilbudt hundredvis af tilfredse kunder i Svendborg, Fåborg og resten af sydfyn, og vi har mere end 40 års erfaring at trække på.

Vi har fuld forståelse for at det er en stor tillidssag at lukke fremmede ind i sit hjem, og det er et ansvar vi tager meget seriøst. Vi gør alt for at du føler dig tryg med klare aftaler og imødekommende personale, der har forståelse for at skabe et tillidsvækkende samarbejde.

Vi ved efter mange års erfaring at de fleste private rengøringskunder af samme årsag foretrækker at holde fast i det samme rengøringsfirma over længere perioder Det er rart og betryggende at vide hvem der kommer i sit private hjem, hvilket vi efterlever efter bedste evne.

Rengøring til private - SERVICEFRDAG PÅ 25.000 KR.!

Fra 2021 er servicefradraget på privat rengøring blevet ikke mindre en firdoblet for at sætte gang i hjulene efter corona krisen. det er altså virkelig noget man bør benytte sig af. De 25.000 kr. er vel og mærket pr. person i husstanden og dækker både ydelser i din primære bolig men også i jeres fritidshus.

Privatpersoner kan blandt andet bruge fradraget på:

  • Vask og aftørring af alle slags overflader i boligen
  • Opvask, tøjvask og strygning
  • Gulvvask, støvsugning og boning af gulvene
  • Rengøring af badeværelse og toiletfaciliteter
  • Rens eller vask af tæpper, gardiner, persienner m.m.
  • Vinduespolering - både udvendigt og indvendigt

Privat rengøring på Fyn til alt det du ikke selv gider eller kan

Har dit badeværelse været svigtet gennem længere tid og er kalkaflejringerne så store at du næsten får sved på panden bare af tanken om at skurre det ned, så kontakt i stedet os. Vi har nogle langt mere effektive rengøringsmidler end man typisk har i de private hjem. Hertil har vi dog også stor uddannelse i vores produkter og på trods for, at de kan være skrappe og drøje i brug, har vi naturligvis helt styr på hvilke overflader der kan tåle hvad.

Vi rengør og nedvasker også gerne hele dit private køkken, indvendigt og udvendigt samt sørger for at gammelt fedt og snavs forsvinder fuldstændigt. Mange er glade for en sådan nedvaskning når de for eksempel flytter i ny bolig og skal overtage eksempelvis en lejebolig eller fraflytter én, og gerne vil gøre den pæn og klar til den næste lejer.

Få et uforpligtende tilbud

Rengøring til private er til overkommelige priser og du er altid velkommen til at ringe eller skrive for et 100 % uforpligtende tilbud. Vi dækker hele sydfyn og Langeland.

Ring +45 62 21 68 12 eller skriv til post@clean-up.dk
Vi glæder os til at høre fra dig.

Rengøring til private

Clean-up Service A/S
Tvedvej 199
5700 Svendborg
CVR 69727514
Man - fre kl. 09 - 13

Ring +45 62 21 68 12

Kontakt os


Solidt dansk rengøringsfirma

Med +40 års erfaring