CitronMelisse
clean-top.jpg

Erhvervsrengøring Fyn

– Professionelt rengøringsfirma med +50 års erfaring. En ren fornøjelse!

Hos Clean-up Service kan I altid føle jer i trygge hænder, når I overlader den professionelle erhvervsrengøring til os. Vi er altid parate til at gå i dialog om hvilke løsninger, der passer til netop jeres behov.

Vi forventningsafstemmer alle opgaver med en imødekommende indstilling og løser dem med et skarpt blik for de små detaljer, der gør den store forskel.

Clean-up Service har over 50 års erfaring og udviser et stort engagement, der skaber tillid, når vi leverer professionel erhvervsrengøring, der skaber fuld tilfredshed.

Få en fast aftale og fuld tilfredshed

Kontakt os allerede i dag for en dialog om jeres ønsker til professionel erhvervsrengøring på Fyn. Vi hjælper virksomheder omkring Svendborg og Sydfyn samt Langeland.
Du kan læse mere om vores mange rengøringsservice ydelser og hvad vi kan tilbyde jer - ellers er I naturligvis altid velkomne til at kontakte os, hvis I har spørgsmål eller specifikke ønsker. Ring på tlf. +45 62 21 68 12 eller send os en mail på post@clean-up.dk.

Vi tilbyder erhvervsrengøring Fyn, herunder erhvervsrengøring Svendborg samt Sydfyn og Langeland, men også de brofaste øer i det sydfynske øhav.

Udover professionel erhvervsrengøring, så tilbyder Clean-up Service også privat rengøring. Tilgangen til de to opgaver er naturligvis helt forskellige, grundet opgavernes omfang, men vi har en mangeårig ekspertise, der sikrer jer det bedste resultat både på arbejdspladsen og i det private. En privat rengøring kan eksempelvis omfatte en hovedrengøring, rengøring ved flytning, tæpperens mm.

Vores serviceområder til professionel erhvervsrengøring

Clean-up Service dækker flere serviceområder til professionel erhvervsrengøring. Vi dækker bl.a.:
Skoler og institutioner

  • Banker
  • Kontorer
  • Klinikker
  • Detailforretninger
  • Fabrikker og skurvogne
  • Færger og transport

Vi sørger for grundig og kompetent rengøring af jeres virksomhed, uanset hvad I har brug for - også selvom I har særlige krav eller ønsker til rengøringen. Vores professionelle erhvervsrengøring indebærer alt fra daglig rengøring af kontorer, såsom borde og fællesarealer, men vores erhvervsrengøring omfatter også institutioner og klinikker, hvor der findes særlige krav til rengøring.

Vores professionelle erhvervsrengøring kan bl.a. omfatte:

Ingen opgaver er for små eller store, hvis I søger erhvervsrengøring Fyn. Clean-up Service står klar til at hjælpe, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på tlf. +45 62 21 68 12 eller på mail post@clean-up.dk.

Få et bedre indeklima med professionel erhvervsrengøring

Grundig og effektiv erhvervsrengøring er ikke blot at rengøre og vedligeholde inventar, såsom borde, maskiner og faciliteter, det handler i høj grad også om at skabe de bedste arbejdsvilkår og -forhold for medarbejdere og ansatte. God rengøring sikrer nemlig et bedre indeklima, hvilket bidrager til produktive og tilfredse medarbejdere med færre sygedage.

Et skrivebord er slaraffenland for bakterier. Hænderne er i gang hele tiden og rører ved mange forskellige ting i løbet af en arbejdsdag. Dette kombineret med host og nys og en deling af papirer og meget andet fra søde kollegaer, er med til at omdanne bordet til en ren forlystelsespark, hvor bakterierne slår sig løs. Derfor er det vigtigt med grundig rengøring af arbejdsstationerne og dette sørger Clean-up Service selvfølgelig for med vores professionelle erhvervsrengøring.

Clean-up Services erhvervsrengøring omfatter også rengøring af institutioner, hvor der er et ekstra stort behov for at slå hårdt ned på bakterierne. Her sørger vi for at rengøre alle overflader, håndtag, toiletter mv. med specielle Svanemærkede rengøringsmidler, der på én og samme tid er både milde og kraftige. De slår nemlig bakterier ihjel og fjerner både skidt og snavs, men er skånsomme mod små hænder og kroppe.

Vores erhvervsrengøring omfatter desuden også trappevask, aftørring af støv, tæpperens samt grøn og allergivenlig rengøring, hvilket alt sammen er med til at skabe rene omgivelser og luft, der giver et godt og sundt indeklima.

Serviceaftale til professionel erhvervsrengøring

I forbindelse med professionel erhvervsrengøring, tager vi udgangspunkt i en standard serviceaftale, der sikrer, at I modtager de ønskede ydelser samt regelmæssig kvalitetskontrol. Clean-up Service er altid tilgængelige og proaktive, når det gælder dialog, så I modtager den relevante information til tiden.

Vi har tårnhøje standarder og mange års erfaring med professionel erhvervsrengøring på Fyn, hvor vi har prøvet kræfter med mange forskellige opgaver. Inden vi igangsætter en erhvervsrengøring hos jeres virksomhed eller institution, udarbejder vi altid en plan, der passer til netop jeres situation, ønsker, behov og udfordringer. Således sikrer vi, at I modtager en grundigt tilpasset erhvervsrengøring og et skinnende resultat.

Erhvervsrengøring Fyn - med fokus på bæredygtighed og miljø

Clean-up Service har fokus på både miljø, ressourceforbrug og valget af rengøringsmidler, når vi udfører professionel erhvervsrengøring.
Det handler om omtanke, det handler om sund indstilling og det handler om en fælles fremtid. Derfor bruger vi Svanemærkede rengøringsmidler, når vi udfører erhvervsrengøring i så stort et omfang som overhovedet muligt.

Har I en udfordring vi skal løse? Eller overvejer I professionel erhvervsrengøring? Kontakt Clean-up Service på tlf. +45 62 21 68 12 eller mail på post@clean-up.dk og lad os give jer et tilbud på en serviceaftale, der er tilpasset jeres behov og udfordringer.

Professionel rengøring

Clean-Up Service løser opgaven med blik for de små detaljer, der gør den store forskel. Aftale vil blive tilpasset dine behov.

Ring +45 62 21 68 12

Kontakt os