CitronMelisse
clean-top.jpg

Fast rengøringsaftale til fx ældre eller travle børnefamilier

Fast rengøringshjælp på Midt- og Sydfyn samt Langeland

Få en tryg oplevelse

Rengøring i hjemmet kan være både en kedelig, omstændig og tidskrævende affære, og netop derfor vælger mange at få en fast rengøringshjælp, så tiden kan bruges på andre ting.
I en travl hverdag kan mange nyde godt af rengørings hjælp, da det frigiver tid til familie, fritidsinteresser eller ren afslapning, mens tankerne samtidig slipper for at køre rundt om rengøringen i hjemmet - for den klarer vi!

*** HUSK at du får 6.600 kr årligt pr person i husstanden i servicefradrag ***

Det kan også være, at du står i en situation, hvor det er svært at klare rengøringen selv og her kan vi løfte opgaven, så dit hjem står skinnende rent og er rart at færdes i på daglig basis.

Vi tilbyder fast rengøringshjælp i form af:

 • Ugentlig rengøring
 • Hjemmehjælp rengøring
 • Ældre rengøring
 • Hjælp til rengøring for familier

Dette er naturligvis kun et lille udpluk og vi lægger gerne et besøg blandt alle der ønsker en fast rengøringshjælp, der kan lette de praktiske opgaver i hverdagen.

Clean-up Service tilbyder fast rengøringshjælp i dit hjem og vi kommer også gerne forbi dig. Vi holder til i Svendborg og sørger for rene hjem på både Midt- og Sydfyn samt Langeland. Foruden hjælp til rengøring, så tilbyder vi også mange andre services inden for privatrengøring. Kontakt os gerne og hør hvad vi kan gøre for dig, når rengøringen kalder. Ring på tlf. +45 62 21 68 12 eller send en mail til post@clean-up.dk.

Clean-up Service er din professionelle hjælp til rengøring

Hvis du ønsker en fast rengøringshjælp, sørger vi for at lave en klar aftale, forud for arbejdet. Dette sikrer, at du opnår præcist den type rengøring som du ønsker i dit hjem. Det kan fx være i form af hjemmehjælp rengøring, rengøring til ældre eller til familier, og naturligvis også til den travle hverdag.

En fast rengøring til private hjem kan eksempelvis indeholde:

 • Støvsugning
 • Gulvvask
 • Boning af gulve
 • Tørre støv af
 • Vask og aftørring af alle overflader
 • Opvask
 • Rengøring af badeværelse
 • Rengøring af køkken
 • Desinficere overflader og kontaktflader
 • Tømme skraldespande
 • Rengøring og polering af spejle
 • Vinduespolering - både indvendigt og udvendigt
 • Andre behov

Kontakt os allerede i dag og lad os være løsningen på din private rengøring.

Hjælp til rengøring privat - dit hjem er i trygge hænder

Hjælp til privat rengøring er en tillidssag og vi tager vores arbejde seriøst.
Clean-up Service er et solidt dansk rengøringsfirma og vi har over 50 års erfaring. Derfor har vi også alle de nødvendige kompetencer og viden der kræves, for at dit hjem efterlades skinnende rent, hygiejnisk og sundt.
Det er en stor tillidssag at skulle lukke andre mennesker ind i sit hjem, hvilket vi naturligvis også har fuld forståelse for. Derfor tager vi vores ansvar meget seriøst og gør alt for, at du skal føle dig i trygge hænder.

Vi bygger en fast rengøringshjælp på:

 • Klare aftaler
 • Tillidsvækkende samarbejde
 • Imødekommende personale
 • Over 50 års erfaring og ekspertise
 • Vores medarbejdere er klædt godt på til alle opgaver

Gennem vores mange års erfaring ved vi, at mange vælger at holde fast i samme rengøringsfirma over en længere periode, når det gælder en fast rengøringshjælp. Det er nemlig rart og betryggende at vide, hvem der kommer i det private hjem, og derfor gør vi også en stor dyd ud af at skabe tillidsfulde og trygge relationer.

Fast rengøringshjælp på den miljøvenlige måde

Hvis du åbner skabet og tager et kig på de kraftigt farvestrålende rengøringsmidler, er der ofte tale om kemi, der er med til at slide på vores miljø og klima, men også vores hjem og os selv. Hos Clean-up Service tager vi ansvar og tilbyder hjælp til rengøring på en skånsom og miljørigtig måde. Vi anvender rengøringsmidler fra Svanemærket i et så stort omfang som muligt, da disse produkter er de mest skånsomme, både for miljøet og dig.

Selvom de Svanemærkede produkter er skånsomme, betyder de ikke at de er mindre effektive. Tværtimod. I samarbejde med vores kompetente og erfarne medarbejdere, sørger de milde rengøringsmidler nemlig for en grundig og effektiv rengøring.

Når du vælger rengørings hjælp, der anvender Svanemærkede rengøringsprodukter, fravælger du samtidig allergifremkaldende stoffer og parfume. Dette er sundere for både dig og din familie, og giver også et bedre indeklima i hjemmet.

Vi anvender de Svanemærkede produkter til fast rengøringshjælp i et så stort omfang som muligt, men sommetider kan der være brug for kraftigere midler. Når disse anvendes, kan du vide dig sikker på, at vores personale har den korrekte uddannelse i håndtering og afskaffelse, så der ikke opstår gener.

Ugentlig rengøring eller hver 14. dag

Clean-up Service tilbyder fast rengøringshjælp i dit hjem, enten som ugentlig rengøring eller hver 14. dag. Du kan naturligvis også vælge oftere, hvis du har brug for ekstra hjælp til rengøring.

Rengøring i hjemmet bør foretages jævnligt, så der undgås gener, eksempelvis lugt- og støvgener. Derfor tilbyder vi en fast aftale enten hver uge eller hver anden uge.
Har dit hjem brug for en meget grundig rengøring, tilbyder vi også både hovedrengøring, tæpperens, flytterengøring og håndværkerrengøring.

Vi tilbyder den faste rengøringshjælp i private hjem i hele området omkring Midt- og Sydfyn samt Langeland og kører gerne forbi dig.

Rengøring til private

Clean-up Service A/S
Tvedvej 199
5700 Svendborg
CVR 69727514
Man - fre kl. 09 - 13

Ring +45 62 21 68 12

Kontakt os


Solidt dansk rengøringsfirma

Med +50 års erfaring